Nie wierzę, że przez #gonciarz będę oglądała pierwszy raz te patogale i patokonferencje. A wszystko to z powodu, że jestem ciekawa intelektu tego człowieka i jak wiele ma jeszcze asów w rękawie.
Swoja droga od początku wiedziałam, że jest głębsza historia tej całej dramy z nim, a w momencie gdy zniknął, by urodzić się na nowo oglądałam z chłopakiem jego stare filmy.
Mógłby mi ktoś streścić co się dzieje w uniwersum Gonciarzowym? Przestałem to śledzić jak wybuchła Pandora, a dziś się okazuje że Gonciarz zmienił się z lewaka w redpillowca xD Mogę poprosić o jakieś streszczenie?
@TheGamePL: Chłop przeszedł mental breakdown i zaplanował na zimno perfekcyjną zemstę na tych k----------h co go pomawiały, z tego co już wyszło to pozwał meciński i metodycznie obala wszystkie rzeczy którymi chciały go dojechać. Do tego za punkt honoru postawił sobie j-----e kanałów commentary i właśnie zapowiedział walkę z gimperem na fame
Gonciarz dobrze wypada jak gada sam do kamery, przed publiką może być różnie
@krol_elfow: u Stanowskiego to był Gonciarz soyboy z poglądami, w które sam nie wierzył (co z resztą widać w ujawnionych rozmowach). Takie r--------e życia potrafi zmienić człowieka.
Swoja droga od początku wiedziałam, że jest głębsza historia tej całej dramy z nim, a w momencie gdy zniknął, by urodzić się na nowo oglądałam z chłopakiem jego stare filmy.
To chyba największy powrót w polskim internecie.
#gonciarzkrol #fammemma
@abotak-xyz: xD
@abotak-xyz: xDˣᴰ
oby tylko nie zaprezentował się jak u Stanowskiego, Gonciarz dobrze wypada jak gada sam do kamery, przed publiką może być różnie
@krol_elfow: u Stanowskiego to był Gonciarz soyboy z poglądami, w które sam nie wierzył (co z resztą widać w ujawnionych rozmowach). Takie r--------e życia potrafi zmienić człowieka.