Aktywne Wpisy

EnzoMolinari +31
Sytuacja sprzed chwili. Różowa wraca od ginekologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł nadżerki. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze ją bada i w zastępstwie zbadał ją doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem jej simlocka i jestem jedynym facetem, który widział ją nago. Autentycznie chce mi się wyć z w--------a.

brubel +32
Screen z grupy osiedla, na którym mieszkam. Uwielbiam ludzi przenoszących się na wieś lub na tereny wiejskie, które de facto są wsią, ale już w granicach administracyjnych miasta i narzekających na takie rzeczy. W sumie tyczy się to nie tylko p-------------a się do rolników, ale też budowania się obok lotnisk, strzelnic itp i narzekania na hałas. Ciekawe czemu działki były takie tanie i czemu wtedy to Ci bulwo nie przeszkadzało? Może jest

źródło: temp_file876015500650161673
Pobierz
Hej,
Chciałabym się cofnąć w czasie do podstawówki, gimnazjum. Kiedy spędzanie wspólnego czasu z rodzicami było obciachem i ja podążyłem za tym trendem. Na rower z rodziną? Nieee lepiej ze znajomymi. I co teraz? Ojciec ciężko choruje matka się nim zajmuje, ledwo chodzi, mówi... Oddałbym wszystko żaby móc się cofnąć w czasie, moc spędzić ten czas nie ze znajomymi a właśnie z rodziną. Hoi z tymi pieniędzmi, to tylko rzecz nabyta, raz jest a raz nie ma. Tak łatwo powiedzieć komuś komu nie brakuje, prawda. Ale uwierzcie mi są rzeczy ważniejsze. Mimo że ktoś z zewnątrz by powiedział że mam wszystko to nie mam. Codzienny ból gdy patrzysz jak bliska Ci osoba marnieje w oczach a Ty nic nie możesz zrobić, osoba która przez całe życia namawiała Cię na różne sporty a teraz ledwo chodzi mimo że nie jest stara... Mirki i mirabelki wiem, że bywa różnie, nigdy nie wiadomo co się komu przytrafi, ale bądźcie przy swoich rodzicach, nie mówcie że wolicie iść ze znajomym na rower czy na boisko, żebyście nie żałowali jak ja po latach że wybraliście znajomych którzy po latach w większości i tak gdzieś zniknęli. Pamiętajcie o nich bo to oni większość życia starali się żeby było wam jak najlepiej, przynajmniej z założenia tak powinno być. Przypadki są różne.
#wyznania #rodzina
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim