Aktywne Wpisy
Anacron +318
Co roku w Polsce ponad 5000 osób popełnia s---------o, z czego niecały 1000 stanowią kobiety. Lub inaczej. Średnio co dwie godziny w Polsce jakiś mężczyzna popełnia s---------o. Szokujące, prawda?
Co roku w Polsce więcej mężczyzn popełnia s---------o, niż ginie wszystkich ludzi na naszych drogach w wypadkach. I niestety w sporej z pewnością części, a być może nawet w większości przykładają się do tego toksyczne kobiety (ich partnerki). Bo logicznym chyba jest, że
Co roku w Polsce więcej mężczyzn popełnia s---------o, niż ginie wszystkich ludzi na naszych drogach w wypadkach. I niestety w sporej z pewnością części, a być może nawet w większości przykładają się do tego toksyczne kobiety (ich partnerki). Bo logicznym chyba jest, że
Kravchenko +4
Witam. Ktoś wie gdzie znajdę topór gromowładny? Znalazłem jeden filmik na youtube, który pokazuje gdzie leży, ale jak tam poszedłem to znalazłem łowce trolli zamiast gromowładnego. Potrzebuje go, żeby zrobić topór gromu. Toporek jest z modyfikacji (ale już nie pamiętam, której bo gra instalowana rok temu).