Wpis z mikrobloga

@erni13 kiedy średnia to było 50cm,średnia dzisiaj to 40cm, z lupą trzrba szukać pizzeria które robią 50cm,a o 60tce? Chłopie możesz tylko pomarzyć, jeszcze 10lat temu 60tke szło dostać w co drugiej pizzeri. A teraz k---a trzrba szukać jak jakiś p---b. Nie wiem jak do tego doszło wogole.... 30 i 40cm a większych musisz szukać w całym mieście XD p------e to jest
  • Odpowiedz
@erni13: od jakiegoś czasu jestem branży. Liczyłem food cost dla pizzy 30 cm, dobre produkty z Włoch, pizza dosyć cienka. Wychodzi ok 30 zł. Do tego trzeba opłacić pracowników, czynsz i itp. Marża na dobrej pizzy to jakieś 15% przy obecnych cenach. Ale! Nie dotyczy to typowych osiedlówek, których cena jest obecnie niczym nieuzasadniona.
  • Odpowiedz