Dobra, majster mnie wystawil, kielnia mu w anus. W związku z tym mam pytanie: mam do zrobienia wnękę w łazience. Tu trzeba zerwać i coś położyć. I to właśnie jest pytanie co? Chce to sama zrobić ale potrzebuje fachowej porady co kupić. #budownictwo #budowa #remontujzwykopem #remont
@Ertrael: ale co to ma być? to jest brudne czy to ubytek w tynku? a i co ma tam być finalnie? dziura w ścianie ze zrobioną półką? czy półka powieszona? daj zdjęcie czegoś gotowego podobnego
@Ertrael: Szpachelka zrywasz grube, kupujesz gips szpachlowy gotowy w plastikowym wiadereczku. (Parenascie zlotych). Zeby sie nie j---c z rozrabianiem. Oraz papier scierny. Zalepiasz gipsem. szlifujesz. Powtarzasz do uzyskania efektu. Malujesz.
Fiu fiu, czyli postepy. XD Powodzonka tam. I serio moze jakis tutorial na YT sobie jeszcze obejrzyj. Choc to powinno byc latwe i akurat przystepne zadanie dla kobiety. Macie zdolnosci manualne... (ʘ‿ʘ)
Smieszkuje. Sam jade zaraz po ziemie do kwiatow bo roslinki juz od tygodnia czekaja na przesadzenie... Ehh kazdy ma swoje pieklo. Hihi.
(Niestety nie pomoge. Ale moze byc zabawnie. XD)
a i co ma tam być finalnie? dziura w ścianie ze zrobioną półką? czy półka powieszona? daj zdjęcie czegoś gotowego podobnego
Piszesz o zrywaniu ale czego? Plytek? Tynku?
Podpowiedz jeszcze:
Sluchaj Lalka, zdjecia takie zrob jakbys na Insta robila a nie na
Zalepiasz gipsem. szlifujesz.
Powtarzasz do uzyskania efektu.
Malujesz.
NAJWAZNIEJSZE:
Przed szlifowaniem czekasz az wyschnie.
Fiu fiu, czyli postepy. XD
Powodzonka tam. I serio moze jakis tutorial na YT sobie jeszcze obejrzyj. Choc to powinno byc latwe i akurat przystepne zadanie dla kobiety. Macie zdolnosci manualne... (ʘ‿ʘ)
Smieszkuje. Sam jade zaraz po ziemie do kwiatow bo roslinki juz od tygodnia czekaja na przesadzenie... Ehh kazdy ma swoje pieklo. Hihi.
A gipsowanie? Nienawidze jak Zydzi Pana Jezusa... XD
Czy nie trzeba Ci "co pol roku przypominac"? XD
Bo u mnie olimpiada sie dopiero zaczela. Ale roslinki przesadzilem. (ʘ‿ʘ)