Wpis z mikrobloga

Komentarze pod jej filmem mnie nie zawiodly, dorosla spolecznosc sie ostro uruchomila i ją wyjaśniła. Ja też juz dawno tego uniwersum nie komentuje ale obok tej sztuczności i hipokryzji się nie dalo przejsc obojetnie.
Pare os w komentarzach wspomnialo tez o nienaturalnie szybkim schudnieciu po ciazy i tez mnie to bardzo zastanawia bo mam kolezanki ktore sa pol roku/ rok po cesarce i zadna nie wyglada jak przed ciaza a tym bardziej chudziej niz przed ciaza. I nie sa to babki ktore siedza w domu a chodza po min 10 tys krokow codziennie, do tego joga w domu albo kardio + zapieprz przy ogarnianiu dracych gebe dzieci i ogarnianiu domu xD I pytam sie jak to mozliwe? Albo jakas operacja wjechala z liposukcja albo jakies specyfiki na nienaturalnie szybkie schudniecie. Ludzie sugeruja ozempic.
Jak ktos chce zobaczyc jak wyglada kobieta po cesarce w tak krotkim czasie po ciazy a nie ma takich osob w swoim gronie by zobaczyc na wlasne oczy to wystarczy spojrzec na Lil Masti czy Andziaks. Gdzie Lil Masti zawsze byla wysportowana.
Ta dziewczyna to jest jeden wielki zakompleksiony dramat.

#friz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Komentarze pod jej filmem mnie nie zawiodly, dorosla spolecznosc sie ostro uruchomila i ją wyjaśniła.

@corryand: Nie żeby coś, ale prawda jest taka iż duża część ludzi ciśnie Wersow za te zęby bo samemu chcieliby mieć takie.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: nie cisną tylko krytykują (i to słusznie) jej postawę, bo jest hipokrytką. Niech se nawet mózg ostrzyknie kwasem, ale niech do chvja nie wmawia małym dziewczynkom, że to jest naturalność. Ona doskonale wie jaką ma grupę odbiorców, a pierze mózgi tym dzieciakom. Sama ma mała córkę i ciekawe czy chciałaby, żeby jej dziecko wpadło w kompleksy w podstawówce przez jakąś p----------a influ.
  • Odpowiedz