Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +481
Wczoraj dopełniłem formalności i w lipcu 2025 moja flota poszerzy się o kolejne Porsche, a będzie to model 911 Targa 4 GTS🙂
Długo zastanawiałem się czy nie kupić używanego Ferrari 488 Spider na które chorowałem od premiery, ale ostatecznie wybór padł na 911 :)
Podziękowania dla Pana Jakuba z Porsche Kraków, który mirkuje tutaj z nami za mega profesjonalną i sprawną obsługę 🙂
Kolejnym celem jest Lamborghini Revuelto, które chciałbym zamówić na wiosne 2028
Długo zastanawiałem się czy nie kupić używanego Ferrari 488 Spider na które chorowałem od premiery, ale ostatecznie wybór padł na 911 :)
Podziękowania dla Pana Jakuba z Porsche Kraków, który mirkuje tutaj z nami za mega profesjonalną i sprawną obsługę 🙂
Kolejnym celem jest Lamborghini Revuelto, które chciałbym zamówić na wiosne 2028

źródło: 1
Pobierz
OCIEBATON +427

źródło: temp_file8105507278007270984
Pobierz
Twierdzi, ze oni w punktach stacjonarnych w ogóle nie obsługują tej oferty oraz, że jak ktoś korzysta z orange flex to potem nie chcą pozwolić na przeniesienie nr z oragne do innej sieci (ಠ‸ಠ)
nie wiem ile w tym prawdy,
także macie jakieś niezbyt miłe doświadczenia z tą ofertą czy raczej wszystko git?
Chciałbym korzystać z eSim na iPhone, a drugiej fizycznej simki użyć do modemu - czy to jest możliwe w tej ofercie?
#orange #orangeflex
@sebool12: Można przenosić.
@sebool12: wiesz dlaczego jest problem z przeniesieniem z FLEX do innej sieci? Ponieważ, gdy przenosisz numer to musisz zadeklarować z jakiej oferty korzystasz (na kartę czy abonament), a to FLEX to subskrypcja. I nie wiadomo co zadeklarować, bo subskrypcja to połącznie prepaid i abonamentu.
@drifcioooo: oczywiście że wiadomo - prepaid. Zabierałem dodatkowe numery z Flexa i za żadnym razem nie było jakiekolwiek problemu. Flex wyraża zgodę na przeniesienie numeru praktycznie natychmiast. Poprzednim razem zanim zdążyłem wyjść z salonu innego operatora w galerii handlowej to w aplikacji Flexa był już komunikat że operator XYZ wystąpił o przeniesienie numeru i została wyrażona zgoda.
Jedyne