Aktywne Wpisy
Winden +66
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
mirekpngtif +73
Uświadomiłem sobie właśnie, że u mnie w pracy, w sześciosobowym teamie (facetów) w wieku 31-55 lat posiadamy łącznie tylko jedno dziecko xD tj. jeden facet ma jedno dziecko, a piątka pozostałych zero. A ten który ma, nie planuje już więcej. W sumie trochę to straszne jak szybko geny męskie zwężają się do kilku rozpłodowych byczków jak to było w dawny tysiącleciach.
#demografia #dzieci #zwiazki #rozowepaski
#demografia #dzieci #zwiazki #rozowepaski
Wiele lat pracowałem nad wyglądem, gadką i ogólnie przez te lata drastycznie się ogarnąłem. Każda próba poznania dziewczyny kończyła się tak samo. Albo ma chłopaka albo ma kogoś na oku i nie jest zainteresowana. Poznałem przez ten czas MASE dziewczyn i okazywało się, że 90% jest zajęta. Czy to poznając przez znajomych czy totalnie randomowe dziewczyny w sklepie na kasie itp.
Nie mam problemu w gadce, jestem normalny i rozmowny. Wydaje się, że każde otworzenie mordy do przypadkowej kobiety to już krok do przodu. Szkoda, że po takim małym kroczku cofałem się o kilometr gdy z każdą kolejną osobą nie wychodziło. Po tylu próbach moje chęci na poznanie kogoś są zerowe a poczucie własnej wartości szoruje 20 metrów pod ziemią.
Poznając sporo kobiet przez znajomych wiecie co zauważyłem? I nie jest to jakiś płacz czy hejt tylko obserwacja. Większość z nich nie ma facetów w stylu przeciętny Jasiek w którym zakochała się będąc nad jeziorem gdy ten naprawiał swojego passata. Te dziewczyny miały za chłopaka gościa który albo jest z bogatej rodziny i jest synem ojca który ma firme albo wygląda jak z okładki albo ma full kasy albo jest jakimś giga chadem, jeździ autem za 50k albo jest jakimś kapitanem drużyny sportowej. Serio ciężko mi policzyć pary gdzie facet był przeciętnym Mirkiem pracującym na etacie rozwożącym jedzenie.
Jak przypominam sobie tych facetów to nie każdy był przystojniakiem ale praktycznie każdy prowadził luksusowe życie i miał pieniądze. Bycie "przeciętnym" facetem w tych czasach to jest udręka. Jeśli urodziłeś się w biedniejszej rodzinie jak ja a nie dostałeś od losu super mordy no to over. Albo wyglądasz jak model albo masz kase a najlepiej obie opcje. Będąc przeciętniakiem z biednej rodziny nawet z dynaminą którą posiadam, znalezienie dziewczyny to jak wygrana w lotto.
Do tego ciągła presja rodziców i ich boomerskie gadki w stylu kiedy znajdziesz babe bo my chcemy wnuki. Już biegnę zapładniać bo dziewczyny aż pchają się do łóżka i nie wiem którą najpierw.
Poddaje się Panowie. Życzę powodzenia w szukaniu partnerki. Jeśli jesteście na studiach czy w szkole to macie najlepszy czas bo później będzie tylko gorzej. Ja wysiadam z tego pociagu.
#przegryw #blackpill #redpill #zwiazki #depresja #niebieskiepaski #samotnosc
Można też wnioskować, że ciągnie cię do gold-diggerek a nie zwykłych dziewczyn.
media społecznościowe zniszczyły rynek matrymonialny
1) Dobry wygląd. Znacznie powyżej przeciętnego (top 10 proc populacji albo i mniej). Parę razy zdarzyło mi się usłyszeć w opowieści zadanie typu: on jest taki przystojny, że może mieć każdą.(dla jasności nie miały mnie na myśli;).
2) Charyzma, dynamiczność, inteligencja, poczucie humoru, zdolności przywódcze, umiejętność trzymania tzw ramy i nie pozwolenie wejścia sobie na głowę. Dzięki temu kobieta nas szanuje. Utrata szacunku to gwóźdź do związkowej trumny.
3) Wysoki status, pozycja społeczna, pieniądze. Kobiety biologicznie są uwarunkowane o o to aby dbać o potomstwo i swoje "gniazdo". To kwestia poczucia bezpieczeństwa. Młode dziewczyny biorą pod uwagę potencjał do osiągnięcia zawodowego sukcesu. Dla starszych ważne jest co już osiągnąłeś i czego się dorobiłeś.
Najlepiej posiadać wszystkie trzy cechy. Nie bez powodu "50 twarzy Greya" cieszy się wśród kobiet taką popularnością. Jeśli posiadasz co najmniej dwie z tych cech to wciąż masz spore szanse na udany związek. Jeżeli nie posiadasz żadnej tej cechy... to pozostaje ci nauczyć się spełniać w
True lecenie na wygląd tylko u laski a później zdziwko że jakaś szprycha woli polecieć na czada który ją sponsoruje , może trzeba zacząć się kręcić koło przeciętnych i problem się rozwiąże bardzo szybko
Bo będąc poniżej przeciętnej lecisz na same top tiery
Jestem pewna
A jeśli nie chcesz skazywać się na masochizm zdrady
Polska się zmienia- coraz mniej młodych wolnych dziewczyn, więc konkurencja jest o nie ogromna. Nic nie zrobisz. ¯\(ツ)/¯