@Piotr_Rupik Facet miał furę szczęścia, że rzucał wtedy kiedy rzucał. Dziś ze swoimi wynikami miałby spory problem żeby wejść do ścisłego finału wielkiej imprezy
@Bardamu: Trochę umniejszasz, bo to jest gość, który będąc średniakiem swoich czasów potrafił dwukrotnie trafić z życiową formą w najważniejszych momentach kariery. Takie przeciwieństwo Fajdka.
@luczyk: To fakt, plus teraz sprawdziłem i w takich Atenach do złota wystarczyło 21.16, więc te wyniki Majewskiego były całkiem niezłe. Co nie zmienia faktu, że kula końcówki ubiegłego wieku i początku obecnego to w porównaniu do dzisiejszych rezultatów niebo a ziemia
@Piotr_Rupik: zdobywca dwóch złotych medali olimpijskich, szacuken.
Jak kiedyś, trenując na warszawskim AWFie, natknąłem się na niego w hali, to facet wyglądał jak poruszająca się góra. Ledwo przechodził przez drzwi od siłowni.
acet miał furę szczęścia, że rzucał wtedy kiedy rzucał. Dziś ze swoimi wynikami miałby spory problem żeby wejść do ścisłego finału wielkiej imprezy
@Bardamu: Furę szczęścia to miał Wojciech Fortuna co mu w jednym skoku wiatr pod narty zawiał. Majewski dwa razy został mistrzem olimpijskim bo dwa razy doskonale trafił z formą i po prostu reszta była gorszal
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
#paryz2024
Jak kiedyś, trenując na warszawskim AWFie, natknąłem się na niego w hali, to facet wyglądał jak poruszająca się góra. Ledwo przechodził przez drzwi od siłowni.
@Bardamu: Furę szczęścia to miał Wojciech Fortuna co mu w jednym skoku wiatr pod narty zawiał. Majewski dwa razy został mistrzem olimpijskim bo dwa razy doskonale trafił z formą i po prostu reszta była gorszal
@demagog