Wpis z mikrobloga

Zaczynam grę w Gothic 3. Mimo, że jedynkę i dwójkę ogrywałem parę razy trojaczki nigdy nie tknąłem. Życzcie mi dobrej zabawy #gothic #gry
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bunkrowniema: trójeczka jest ok no i jest łatwa, będziesz miał na tyle punktów że na średnim poziomie trudności s0pokojnie możesz grać łukiem mieczem i magiom jednocześnie. Powodzenia, jak chcesz łatwej gry idź w regenerację many i kulę ognia.
  • Odpowiedz
@bunkrowniema: Mam nadzieję, że nie zainstalowałeś żadnych content modów i innego gówna, tylko CP 1.75?

Tradycyjnie dwie rzeczy:

1. Wyzwalanie miast zostaw na koniec gry.
2. Nie ucz się mistrzowskiego poziomy walki broni białą, gdyż wtedy większość ludzi/orków po ciosie upada na ziemie, co jest wkurzające, bo nie możesz im nic zrobić dopóki nie wstaną z ziemi.
  • Odpowiedz
@bunkrowniema: pomimo bycia obiektywnie sredniakiem, to i tak jest jedna z moich ulubionych gierek. Ile w to nadupcalismy w podstawowce z kolegami to glowa mala. Oczywiscie w poprzednie czesci tez.

No i soundrack w G3 top.
  • Odpowiedz
2. Nie ucz się mistrzowskiego poziomy walki broni białą, gdyż wtedy większość ludzi/orków po ciosie upada na ziemie, co jest wkurzające, bo nie możesz im nic zrobić dopóki nie wstaną z ziemi.

@maciorqa: ale syf xd
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: Nie syf, jak będziesz grał następnym razem w G3, to zobacz co się dzieje, jak LPM zaatakujesz orkowego zwiadowcę po wyuczeniu się mistrzowskiej walki mieczem - twój przeciwnik upada za każdym razem na ziemię i nie możesz go trafić dopóki ten nie wstanie, a podczas wstawania może uderzyć Cię z kontry. Mnie to zawsze irytowało, może Ciebie nie.
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: Nie syf, jak będziesz grał następnym razem w G3, to zobacz co się dzieje, jak LPM zaatakujesz orkowego zwiadowcę po wyuczeniu się mistrzowskiej walki mieczem - twój przeciwnik upada za każdym razem na ziemię i nie możesz go trafić dopóki ten nie wstanie, a podczas wstawania może uderzyć Cię z kontry. Mnie to zawsze irytowało, może Ciebie nie.

@maciorqa: no to mowie ze jesli tak jest to
  • Odpowiedz