Aktywne Wpisy

MonazoPL +159
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1060
Pobierz
wqeqwfsafasdfasd +107
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#emigracja a #podatki
A dziadki tez emigrują.
@franekfm: I bardzo dobrze.
Przepracowałem w PL ponad dwadzieścia lat. Mam dorosłe potomstwo już. I też przez wiele lat miałem nadzieję, wierzyłem, głosowałem, tłumaczyłem, aktywnie brałem udział. Przeszło mi. Teraz, od paru lat po prostu cieszę się życiem. Jedną z tych rzeczy których żałuję, to że nie zacząłem się tym zyciem cieszyć wcześniej.
Teraz Twoja kolej na rozczarowanie. Ja już swoje przeżyłem.
Powodzenia student, bo bardzo dużo racji macie. Tylko się
Widzisz ja robię i jedno i drugie, wyraźnie to dzielę choć łatwo nie jest, ale trochę wkurza jak ktoś wyjeżdża za chlebem i piszę że się odcina bo sam wyjazd tymczasowo to nie żaden problem, ale odcinanie
@franekfm: Jak najdalej od polskiej poliktyki. To na pewno.
I temat emigracji politycy miętoszą tylko przed wyborami. Każdymi. Od 2004 roku.
@msq: (#) ja po prostu myślę innymi kategoriami, których Ty nie rozumiesz