Wpis z mikrobloga

Co ta laska znowu ze soba zrobila xD
Przeciez ona jest taka hipokrytka i tak zaklamana w tym wszystkim co mowi xD
1. Oszczedzalam na gowno walizke z LV vs zarabiam miliony xD
2. Postawilam na naturalnosc vs zrobilam sobie zeby jak kon ze nie moge domknac ust jak mowie i sa tak wybielone ze wygladam jakbym ubrala sztuczna szczeke Szalonego Reportera xD
3. Spedzam duzo czasu z Majuska vs prawie nigdy nie ma mnie w domu a za rodzicow tego dziecka robia dziadkowie i pewnie jakas nianka xD

Mam pelno znajomych z dziecmi i widze ile to wymaga wyrzeczen i poswiecania czasu, zadna matka nie bylaby w stanie ogarnac nawet 5% tego co robi Wersow majac dziecko bo musialoby jej prawie w ogole w domu nie byc xd
Taki oto cukierkowy, zaklamany swiat Wersow, eh szkoda gadac xD
#friz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@corryand: ja lvl28 moim idolem byl zyzz kiedys jak mialem 14 lat xD to dopiero do internetu czlowiek dosatl dostep,a teraz te malolaty 8 lat i juz znaja calego tt na pamiec xd
  • Odpowiedz
  • 1
@bobsley33: no ja jak mialem tyle lat to nie bylo kogo sledzic xD Big brothera sie ogladalo i Frytke z Kenem i Manuele xD
Na koncerty ich troje sie chodzilo xD Nie powiem ze to nie oglupialo ale to nic w poronwnaniu z tym jaka gabke z mozgu robia ci tt i ytberzy dzieciarom xd
  • Odpowiedz
  • 2
@topikPajak: no i to jest chore xD Moje kolezanki ktore bardzo chcialy dziecko a przypominam ze Wersow to wrecz bylo najwieksze marzenie cala dobe sa z tym dzieckiem z 1 wyjsciem w tygodniu bez niego na pare h, a ta ciagle je podrzuca jak kukułka do innego gniazda by jej je odchowali xD
Po co jej to dziecko? Taka lalka ktora sie przyjdzie pobawic na 1h max pare h dziennie
  • Odpowiedz