Wpis z mikrobloga

A ch*j kogo ten brązowy medal interesuje. Nagroda pocieszenia i tyle. Liczyło się tylko złoto. Paryż. Jej ulubiona nawierzchnia i w dodatku ulubiony turniej. Brak Sabalenki i Rybakiny. No warunki idealne wręcz. Szkoda, że tak się Iga wczoraj zestresowała. Presja jednak robi swoje w sporcie :( widać, że nawet się nie cieszyła dziś z tego brązu i prawidłowo.
#paryz2024 #tenis #o----------------l
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@majkkali: ale co ty tam w ogóle p--------z wykopku xD Na olimpiadę nie pojedziesz nawet w roli widza a bredzisz że brązowy medal to nagroda pocieszenia xD
  • Odpowiedz
  • 0
@fan391: Radwańska to była mizerna, nikt nie miał od niej żadnych oczekiwań, a Iga jest numerem 1 i totalną dominatorką, więc jednak bardzo szkoda tego złota. No cóż, żyje się dalej.
  • Odpowiedz
  • 0
@woj_st no jak Iga powie, że cieszy się z tego medalu bardziej niż w sumie ze złota bo oszczędziła sobie stresu związanego z finałem to Ci przyznam rację. Tak brąz to nagroda pocieszenia nawet srebrny medal to nagroda pocieszenia. Nie wiem czy widziałaś reakcje Małysza na złoto Stocha. No było widać zazdrość
  • Odpowiedz
  • 0
@woj_st: nie no nie pajacuj, jest totalną dominatorką już od paru lat. Nikt jej nie może zagrozić. Wygrywa prawie wszystko. Wiem, bo w przeciwieństwie do ciebie oglądam bardzo dużo jej meczów.
  • Odpowiedz