Wpis z mikrobloga

PRZESZCZEP WŁOSÓW Z WYKOPEM w Turcji nr 18, 19, 20 - tag do obserwowania lub czarnolistowania #przeszczepzwykopem - zapraszam do zapoznania się z poprzednimi wpisami na tagu, sa tam updaty mojego własnego przeszczepu, który miałem 9 miesięcy temu. Sam pracuję w firmie, która zajmuje się medycyna estetyczna, w tym organizacja wyjazdów na przeszczep włosów.

Dla nowych osób - sam zrobiłem sobie przeszczep na początku listopada, pracuję w firmie, która zajmuje się medycyną estetyczną w Turcji. Zabraliśmy na przeszczep do Stambułu już grubo ponad 30 Wykopków.

Poprzednie zdjęcia i aktualizacje na moim profilu lub na tagu.

Update mojego własnego przeszczepu włosów - dzień 273 – jutro mija dokładnie 9 miesięcy.

Postęp z przodu wrzucam bardzo regularnie, dzisiaj przed i po jeśli chodzi o koronę głowy (gniazdo).

Przeszczep włosów ma to do siebie, że tył rośnie najwolniej. Wynika to z bardzo słabego ukrwienia z tyłu głowy, wobec czego regeneracja trwa o wiele dłużej niż z przodu.

Końcowy efekt przeszczepu włosów jest spodziewany właśnie po 12 miesiącach (czasami nawet trochę dłużej) właśnie ze względu na tył głowy. Podczas gdy mój przód jest już bardzo ładnie i gęsto zarośnięty, tył odpalił całkiem niedawno i czuję pod palcami bardzo dużo małych włosków, które dopiero wyrastają i nabierają grubości. Za jakieś 3 miesiące powinny wyrosnąć już wszystkie.

Szczerze – w porównaniu z tym co było, brałbym to co jest teraz jako efekt końcowy ze sporym zadowoleniem.

Co do przodu, jest już bardzo elegancko, wyrastają jeszcze jakieś pojedyncze grafty, ale sądzę, że znakomita większość już sobie rośnie w najlepsze.

06-08 września kolejny Wykopowy wyjazd, następny realny termin według dat z wpisu. Jak chcesz się załapać z nami, ładuj na priv. Dla Wykopków promka, 2500-2900 euro plus bilety (700-2300zł) za wszystko. Normalna cena to minimum 3200 euro. Wyjazd grupowy z polskim opiekunem, nie musisz znać języka, nie musisz wcześniej latać samolotem, jest mała selekcja, patostreamy nie jadą.

Jeśli chcesz omówić swoja sprawę, zapraszam na priv, odpowiem na wszystkie pytania i posłużę doświadczeniem :-) nikt nie zrozumie faceta z łysieniem tak dobrze, jak inny facet, który sam przez to przechodził. Konsultacja to zawsze spoko sprawa, nawet jak nie zdecydujesz się jeszcze na przeszczep. Dowiesz się na czym stoisz i czy kwalifikujesz się do zabiegu z nami lub gdziekolwiek indziej.

Daty najbliższych zaplanowanych wyjazdów poniżej.

03-06 września 2024r.

06-08 września 2024r.

26-29 września 2024r.

08-11 października 2024r.

22-25 października 2024r.

08-11 listopada 2024r.

26-29 listopada 2024r.

05-08 grudnia 2024r.

#przeszczepwlosow #przeszczep #lysienie #zakola #finasteryd #minoxidil #looksmaxing #turcja #podrozujzwykopem #wlosy
Mrukszachowy - PRZESZCZEP WŁOSÓW Z WYKOPEM w Turcji nr 18, 19, 20 - tag do obserwowan...

źródło: 9msc tyl

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@GryllowameWazyvva: Może doprecyzuję, oglądanie patostreamów to indywidualna sprawa, niech sobie każdy robi co chce, ale jak ktoś na dzień dobry deklaruje, że chce jechać do Turcji, żeby szukać haszu na dzień przed zabiegiem, to musi poszukać innej ekipy na wyjazd. Ponad 30 Wykopków z naszych wyjazdów okazało się być naprawdę ekstra ludźmi, dobrze by było ciągnąć dobrą passę dalej. Nikt nie szuka kłopotów ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@Mrukszachowy: Próbowałeś minox + dermaroller? Mi to unormowało wypadanie w połączeniu z szamponem witalizującym Rebitalia. Coś nie coś odrosło, ale nie jest to spory odrost - wiadomo. Pare lat temu wlosy zaczęły mi drastycznie wypadać z całej korony głowy. Poki co sytuacja sie ustabilizowała i zastanawiam sie nad przeszczepem.
  • Odpowiedz