Wpis z mikrobloga

#kononowicz #patostreamy #tagowepetitki #tagowegrajewiaczki

Jejku, jejku, a któŻ to taki zza czarnojlisty się wychylił? A co to za grajewiaczek w złości i bezsilności kąsa Czikę po nogawce?xD

Bana nie ma, ale coś koło 14 wpisów Ci zniknęło, odkąd wróciłeś z hibernacji, śpioszku grajewski. A któŻ to taki tydzień po swoim powrocie na tag założył na wszelki wypadek "zapasowe" konto @LanceStroll, które Czika już po 2 wpisie zidentyfikował jako "szturmowiec grajewski" @cl-sr (te same błędy, brak interpunkcji w najbardziej oczywistych miejscach, identyczne "argumenty", używanie infantylnych piktogramów, wzajemne "plusowanie" własnych komentarzy z 2 kont)?

O jejku, jejku! Jejku jejku! Szacun dla Ciebie, że tak Ci Czika wpadł w oko, że obsesyjne mnie śledzisz, szacun za brak wulgaryzmów w Twoich postach i ogromną przezorność w doborze słów, by regulaminu Wypok nie naruszyć, za te zabawnie, choć prymitywne w formie, grajewskie neologizmy, jak "Maderiola" czy "Marry Jola", i szacun w jakiś sposób za wierność i oddanie z jakim bronisz "honoru" Ókaszka na tagu. Czika dedykuje następne zestrzelenie dla Ciebie! Łała łiła! Nice!

P.S. Wstyd mi było nawet wklejać ten Twój post, grajewska interpunkcja, widać Ty i Ókaszek jesteście ponad zasady xD Boże, jak oczy pieką od tej twórczości grajewiaczków, tyci tyci tagowych Olgierdzików. Nietypowe towarzystwo.

Loca, loca, La Chica Loca! Ahoirita!
CzikaKiri - #kononowicz #patostreamy #tagowepetitki #tagowegrajewiaczki 

Jejku, jejk...

źródło: Screenshot_20240801-161854_Chrome

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@WulkanizatorOponMozgowych: Zgłaszał mnie za brak tagu #patostreamy we wpisach, ale od 2 dni dodaję i stracił po prostu sens życia, stąd sfrustrowany naskrobał wpis na Czikę dzisiaj xD Długo mnie nie zaczepiał, bo po kilku ripostach mu się odechciało, ale on żyć beze mnie nie może. Sam przyznał, że wrócił ponad miesiąc temu, aby Czikę z tagu przegonić, bo on "antylateksowy szturmowiec" wedle własnych słów xD Czarnojlista i
  • Odpowiedz