Aktywne Wpisy
Linnior88 +206
#damskiprzegryw nikt mi nie powie że to w jakiej rodzinie kto się wychował nie ma znaczenia
W sumie będąc już pod 30 stka nadal odczuwam skutki tego , że 2 ludzi którzy nie powinni być rodzicami nimi zostali
Nie potrafię w żaden sposób ułożyć sobie życia
Nie mam żadnego kompasu jak się zachować w danej sytuacji ani w życiu , takie chodzenie na oślep
W sumie będąc już pod 30 stka nadal odczuwam skutki tego , że 2 ludzi którzy nie powinni być rodzicami nimi zostali
Nie potrafię w żaden sposób ułożyć sobie życia
Nie mam żadnego kompasu jak się zachować w danej sytuacji ani w życiu , takie chodzenie na oślep
PanNieznanypl +36
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
Dzwoni do mnie osoba z kadr, że rozpatrzyli pozytywnie moją kandydaturę na pracę w ich firmie. Podaje ona stawkę, która mnie zadowala po czym przy podpisywaniu umowy na tej umowie stawka jest o 500 zł niższa. A słyszałem dobrze, że mam dostać tyle i tyle na start.
No to ja mówię do tej Pani z kadr, że przecież umawialiśmy się na więcej, a ona do mnie na to, że jej chodziło, że mam tyle zarabiać po okresie próbnym jak już podpiszemy umowę na rok.
W sumie normalnie bym zrezygnował, ale trochę mam problemy finansowe i potrzebowałem pracy na już.
Czy Wam się też zdarzyła kiedyś taka sytuacja? W sumie robota mi się średnio podoba i myślę czy w ostatni miesiąc nie p--------ć L4.
#praca #pracbaza #finanse
Podpisałem umowę i nigdy do tej pracy nie przyszedłem.
Takiego czegoś się nie przyjmuje.
Szanujcie się, bo inaczej nikt was nie będzie szanować