Wpis z mikrobloga

Czy polecacie jakąś aplikację do znalezienia dziewczyny? Kiedyś próbowałem Tindera, ale średnio to wspominam, ale może coś się zmieniło od tego czasu. Polecacie jakąś inną? Słyszałem, że jest Facebook randki ale mało osób chyba z tego korzysta?

Jestem zwykłym, przeciętnym gościem który nie lubi wielkich imprez i nie wiem gdzie szukać. Jakieś 5 lat temu jakaś ciocia powiedziała mi, że jej córka znalazła chłopaka przez internet to i mnie się uda. Założyłem tego Tindera i efekty mizerne.

#tinder #rozowepaski #pytanie
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kontophone: czy na Tinderze coś się poprawiło w ostatnim czasie?
@Maxior99 a mam inny wybór? W pracy nie ma dziewczyn. Studia zaoczne które już kończę i dziewczyn też nie ma na kierunku. Na kurs tańca próbowałem się zapisać (do kilku szkół żeby nie było) i dostałem odpowiedź "spadaj na drzewo. Dopóki nie będziesz mieć partnerki nie masz po co tu przychodzić". Nie wiem, mam chodzić po mieście i zapraszać
  • Odpowiedz
@_lorem_ipsum_: Skocz do jakiejś Cybermachiny i zaczep dziewczynki. Ale największe pole do popisu masz na eventach. Jak jesteś cichy, to fantastyka twoim przyjacielem. Albo inne trywialne rzeczy jak siłownia. Nic się samo nie zrobi.

Chociaż ja np. po prostu na discordzie się zgadałem z dziewczyną w gierce i tak się już ciągnie drugi, zaraz trzeci rok.
  • Odpowiedz
@_lorem_ipsum_: na tinderze jest coraz gorzej poprzez absurdalna liczbę facetow w relacji do liczby kobiet
Kilka lat temu było dużo łatwiej
W tej chwili główna funkcjonalność aplikacji randkowych to wyciąganie hajsu od zdesperowanych facetow
W każdym innym miejscu , będzie łatwiej niz tam
  • Odpowiedz
@Kryskamatyska: tak, jestem cichy. Nie wiem tylko czy zagadywanie w tej cybermachinie czy na siłowni to dobry pomysł. A co jeśli dziewczyny sobie tego nie życzą?
@RitmoXL znajomych już nie mam, a w pracy jak wspomniałem nie mam jak. I co, przez następne 60 lat żyć samotnie? Wracać do pustego domu?
@moll dzięki. To będzie chyba lepszy pomysł niż zagadywanie do nieznajomych dziewczyn w sklepie czy na przystanku.
  • Odpowiedz
Wracać do pustego domu?

@_lorem_ipsum_: Mordo, wiele osób tak żyje, łącznie ze mną. Życie już takie jest, że jednym daje wszystko, innym niewiele a jeszcze innym wszystko zabiera. Przygotuj się na to bo lepiej być samotnym niż w nieodpowiednim towarzystwie. Poszukaj siebie a nie kobiety. Bardzo możliwe, że ona wtedy się trafi, ale może się nie trafić a żyć trzeba.
  • Odpowiedz
@Maxior99: to dlaczego nie zalozysz konta na stronie gdzie kobiety szukaja sponsora? Moze cos sie z tej znajomosci rozwinie w kierunku zwiazku ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@RitmoXL: ile tak żyje? W pracy jak rozmawiamy tak między sobą to każdy ma kogoś: żonę/męża, dziewczynę/chłopaka, znajomych, brata, siostrę, dziecko/dzieci. Tylko ja jeden wstydzę się mówić, że nie mam do kogo nawet ust otworzyć.

Patrząc na FB od znajomych z dawnych lat to każdy kogoś ma, jak nie dziewczynę to grupę znajomych. I znowu ja taki odludek. Teraz tli mi się po głowie pomysł na wyjazd na narty w
  • Odpowiedz
@_lorem_ipsum_: Nie ma znaczenia ile ja żyje. Weź się w garść. Poszukaj ale na spokojnie. Pogadaj z kimś może ma jakąś wolną znajomą. Nie blokuj się ze tego nie można tamtego nie wypada i tak dalej. Ludzie robią ludzi. Wszystko można i trzeba szukać, ale na spokojnie. Po drugie dla wielu chłopaków aplikację randkowe są beznadziejne ale tego też spróbuj bo nigdy nic nie wiadomo. Trzeba w sumie w życiu
  • Odpowiedz