Aktywne Wpisy

chudykbr +264
źródło: temp_file3291322690648614519
Pobierz
enten +49
Po co ludziom praca w której spędzasz całe dnie od rana do wieczora i po pracy nie zostaje czasu na normalne życie?
To jest jakiś sposób ucieczki od problemów w normalnym życiu?
#nieruchomosci #mentzen #praca #pracbaza #korposwiat #polska
To jest jakiś sposób ucieczki od problemów w normalnym życiu?
#nieruchomosci #mentzen #praca #pracbaza #korposwiat #polska
źródło: 576526842_1352092049807494_5559341583576261898_n (1)
Pobierz

![Najdroższy rozwód w historii. Tyle Brytyjczyków kosztował Brexit [ANALIZA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/1778c83b5aafbe42d7efc6b38e3aa250c0503b1be4805bf42ae4c844def24512,q80.jpg)
Jestem zwykłym, przeciętnym gościem który nie lubi wielkich imprez i nie wiem gdzie szukać. Jakieś 5 lat temu jakaś ciocia powiedziała mi, że jej córka znalazła chłopaka przez internet to i mnie się uda. Założyłem tego Tindera i efekty mizerne.
#tinder #rozowepaski #pytanie
@Maxior99 a mam inny wybór? W pracy nie ma dziewczyn. Studia zaoczne które już kończę i dziewczyn też nie ma na kierunku. Na kurs tańca próbowałem się zapisać (do kilku szkół żeby nie było) i dostałem odpowiedź "spadaj na drzewo. Dopóki nie będziesz mieć partnerki nie masz po co tu przychodzić". Nie wiem, mam chodzić po mieście i zapraszać
Chociaż ja np. po prostu na discordzie się zgadałem z dziewczyną w gierce i tak się już ciągnie drugi, zaraz trzeci rok.
Kilka lat temu było dużo łatwiej
W tej chwili główna funkcjonalność aplikacji randkowych to wyciąganie hajsu od zdesperowanych facetow
W każdym innym miejscu , będzie łatwiej niz tam
@RitmoXL znajomych już nie mam, a w pracy jak wspomniałem nie mam jak. I co, przez następne 60 lat żyć samotnie? Wracać do pustego domu?
@moll dzięki. To będzie chyba lepszy pomysł niż zagadywanie do nieznajomych dziewczyn w sklepie czy na przystanku.
@_lorem_ipsum_: Mordo, wiele osób tak żyje, łącznie ze mną. Życie już takie jest, że jednym daje wszystko, innym niewiele a jeszcze innym wszystko zabiera. Przygotuj się na to bo lepiej być samotnym niż w nieodpowiednim towarzystwie. Poszukaj siebie a nie kobiety. Bardzo możliwe, że ona wtedy się trafi, ale może się nie trafić a żyć trzeba.
Patrząc na FB od znajomych z dawnych lat to każdy kogoś ma, jak nie dziewczynę to grupę znajomych. I znowu ja taki odludek. Teraz tli mi się po głowie pomysł na wyjazd na narty w
trzeci rok gadacie na discordzie? widziałeś ją chociaż irl?
@_lorem_ipsum_ I co, że sobie nie życzą? Poza tym czemu z góry zakładasz, że ktoś sobie nie życzy? Do reakcji potrzebna jest akcja. Z fartem, Mireczku.