Aktywne Wpisy
cadec +9
#norwegia #emigracja
Mirki jesteśmy z dziewczyną w Norwegii w Stavanger i wylądowaliśmy w pracy w polu, praca od 7 do 20 naprawdę ciężka praca w której jeszcze jeden Polak pospieszą drugiego nie wiadomo po co, długo nie wytrzymamy, może ktoś na miejscu miałby jakąś inne prace która mogły polecić/zaproponowac z noclegiem. Pozdrawiamy
Mirki jesteśmy z dziewczyną w Norwegii w Stavanger i wylądowaliśmy w pracy w polu, praca od 7 do 20 naprawdę ciężka praca w której jeszcze jeden Polak pospieszą drugiego nie wiadomo po co, długo nie wytrzymamy, może ktoś na miejscu miałby jakąś inne prace która mogły polecić/zaproponowac z noclegiem. Pozdrawiamy
kopek +49
Nie pije alko 3 tyg
Ja zaczynam: Chrysler 300M z 3.5 V6. Chrysler nigdy nie słynął z bezawaryjności więc ten 20letni dziad więcej będzie stał u mechanika i elektryka niż jeździł. Z drugiej strony podoba mi się estetyka tego wieloryba i wygląda jak Kuruma z GTA 3
#motoryzacja #glupiewykopowezabawy
Pomyliłeś modele, Kuruma była wzorowana na Sebringu, nie 300M ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
-alfa romeo 166
-długość 4720 mm
@SzubiDubiDu
- w Polsce te auta bujają się między 70-110k złoty
- 5.7 może trochę palić jednak xD
- najlepiej ciągnąć bezpośrednio ze Stanów, gdzie auto kosztuje 15-20k złoty w przeliczeniu, ale transport plus opłaty mnie zmiotą z planszy
- brak części zamiennych u nas
- wielkie tak, że ciężko z parkingiem gdziekolwiek, za to niewiele widać zza kierownicy,
Oczywiście z V6 od nissana pod maską i automat.
Podobno #!$%@? wygodne auto i dużo miejsca w środku, plus jedzie.
@TypowyDaltonista: nie zmiotą, właśnie jestem po takiej procedurze. Transport to jakieś 1500$ (zależy trochę od stanu, może być 1200 może być 1800) do niemiec, tam musisz zapłacić cło (10%) i vat (19%), transport do Polski jakieś 400 euro, w polsce 18.6% akcyzy (niestety w podstawę opodatkowania wlicza się koszty transportu),