Aktywne Wpisy
synadama +111

źródło: temp_file6896019088095370268
Pobierz
dosefurious +120
Dzisiaj na lokalnej grupie z Rzeszowa wyświetlił mi się post o potrąceniu młodej dziewczyny. Dosłownie byłem w szoku po obejrzeniu nagrania. Chłop walnął młodą dziewczynę na pasach 18 grudnia 2023, ta odleciała na kilka metrów, połamane pół ciała, a gość dostaje karę grzywny xD Druga sprawa żadnej reakcji po potrąceniu - normalny człowiek w takiej sytuacji wybiega i od razu biegnie do potrąconej osoby, a tu facet odjechał, czeka, po czym zaczyna

Wymieniałem uszczelniacze oraz olej w lagach, wydaje mi się że wszystko zrobiłem poprawnie, jednak olej nadal delikatnie wycieka spod uszczelniaczy. Czy jeśli wlałem go trochę za dużo to tak może się dziać? Czekać aż nadmiar oleju wypłynie czy rozbierać znowu? #motocykle #mechanika #mechanikamotocyklowa
polataj trochę
jeśli olej się pojawi, to znaczy że coś z------ś lub trafiłeś felerne uszczelniacze
Ja w Hornecie zmieniałem uszczelniacze i efekt był taki, że i tak wyciekało w miejscu gdzie były odpryski po kamieniach. Mniej niż wcześniej ale laga dalej była spocona.