Aktywne Wpisy
czemu nikt się nie czepia #indie albo #pakistan o b--ń atomową i im jej nie blokują a #iran już tak? Czy nie powinno być tak że państwa które miały / mają b--ń atomową powinny zwalczać każdy kraj dążący do b---y atomowej? Albo w drugą stronę, zezwolić na to i każdy kraj do odstraszania powinien mieć swoje głowice nuklearne

annlupin +8
śpicie jusz?
źródło: annlupin09823
Pobierz

Ja tam moich użytkowników jebię jak bure suki i zawsze mówię, że czas minął i d--a. Mogli myśleć przed usunięciem.
Dobrze radzę. Powołuj się na siłę wyższą i nie przyzwyczajaj ich do specjalnego traktowania albo obejść tematu.
Jak ktoś dostaje młotek to ma wbijać gwoździe, a nie prosić producenta by dokleił jeszcze piłę, bo będzie wygodniej.
Ich wygoda to twoje przyszłe problemy i pretensje "czemu nie ma
Tylko nie daj się w wrobić w tworzenie dysków sieciowych, gdzie będą robić b----l i archiwum. Sam to zawczasu zablokowałem ustawiając skrypt, który kasuje stamtąd wszystkie pliki starsze niż 3 dni i... się z tym pogodzili i przyzwyczaili.
Pamiętaj też, że veeam to licencje, ale również trzeba mieć oddzielną macierz na
Osobiście zgadzam się z @Tytanowy_Lucjan - zrobisz backup z retencją 6 miesięcy, to i tak później przyjdzie ktoś po pliki usunięte 7 miesięcy temu. Wtedy sypną kasą, wydłużysz retencję do 12 miesięcy, a i tak
U mnie jakby mogli to by dalej workflow 2010 używali byleby się Java scriptu nie uczyć, ale w pewnym momencie jak był end
Wszystko bierze się z archaicznego systemu MS - kiedyś propagowali system subsites i działało to tak, że subsite miał swój recycle bin i site collection miało swój. Teraz masz to opisane jako "second stage", aczkolwiek subsites nadal można robić (tylko
Komentarz usunięty przez autora
No chyba, że im się pomyliło z ostatnią wersją on premise 2022, która ma głupią nazwę "SharePoint subscription edition" i będzie miała patche co 6 miesięcy, a teoretycznie wg ms już nigdy nie będzie potrzebna migracja na nowe wersje.
No ale tak samo windows 10 miał być ostatnim Windowsem ( ͡~ ͜