Wpis z mikrobloga

#zalesie #silownia #psychologia #pytanie #przegryw #snapchat #instagram

Wszedłem na Snapchata i coś tam wcisnąłem, że nie mają mi się pokazywać filmiki typu pranki i śmieszne więc dostałem rekomendacje na filmiki z ćwiczeń no i to już mówię lepiej, ale po jakimś czasie oglądania tego Snapchat zaczął mnie obdarowywać masa filmów z takim samym 1:1 motywem a) przystojny mężczyzna b) bogaty c)ma pełno wolnego czasu d) ciało Boga e) wyrywa jakieś laski i teraz tak sobie myślę, czy ludzie to oglądający mają świadomość jakie to jest szkodliwe?
Przecież codzienne oglądanie ludzi z top 0,001% przyniesie tylko kompleksy. Rozpisałem się a trzeba wracać do kołchozu za najniższą krajową bo przerwa się kończy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
KjatanSveisson - #zalesie #silownia #psychologia #pytanie #przegryw #snapchat #instag...

źródło: pixlr_20240731125925975

Pobierz

Treści z typu "Idealne życie Instagram"

• Szkodą i ludzie to oglądający są tego świadomi 22.9% (16)
  • Szkodą i ludzie to oglądający nie są tego świadomi 77.1% (54)

Oddanych głosów: 70

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KjatanSveisson: to nie jest szkodliwe, to jest pomocne i inspirujące
Dwa lata temu pracowałem w kołchozie za najniższą i oglądałem takie filmiki.
W------i mnie za to z kołchozu i od tego czasu nie mogę znaleźć roboty. Filmików też wrzucać nie będę bo ulaniec zakolak here
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson: To na ogół jest szkodliwe i myślę, że ludzie w większości nie są tego świadomi. Nie będzie natomiast to szkodliwe w przypadku osób, które mają inne priorytety w życiu niż to co prezentowane na tych zdjęciach. Na nich nie robi to wrażenia. I z politowaniem patrzą na tych rządnych atencji narcyzów.
  • Odpowiedz