Aktywne Wpisy
lajsta77 +45
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
ataeB +1
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#paryz2024
@niegwynebleid:
@BaZyL4: czyli standardowo: nie ma winnego, nikt się nie przyzna, więc wina będzie bogu ducha winnego Kwiatkowskiego, który musiał swoimi rękami wykonać rozkaz z góry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@anoysath: wykopki zdecydujcie się wreszcie czy TVP ma być polityczna i Tusk ma mieć wpływ czy jednak apolityczna i premier powinien mieć w------e
XD bankowo pisiory maczały w tym paluchy byku, użyli haków na Kwiatkowskiego celem zwolnienia Babiarza, żeby zrobić smród wokół neo TVP i wszystko by im uszło na sucho gdyby nie jeden dociekliwy użytkownik portalu wypok.pl xd
@JacekBalcerzak: ale ja nie do tego piję kto ma tym sterować. Po prostu śmieszy mnie w jak dupnej sytuacji jest teraz Jakub Kwiatkowski, bo zostanie kozłem ofiarnym. A założę się że to nie była jego samodzielna decyzja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@anoysath: masz jakieś dowody, że nie działał samodzielnie? W końcu to też prawdopodobne
@wazka666: oczywiście, że nie. Po przejęciu TVP w grudniu ub. roku z TVP zwolnili nawet Tomasza Kammela. Po prostu zmieniła się władza i odsuwają "niewygodnych/sprzyjających poprzedniej władzy". Na taką grubą rybę jak Babiarz, który ma duże poszanowanie wśród Polaków (to samo Szpakowski) musieli jakiegoś poważnego haka znaleźć. Pewnie nic nie mieli więc z braku laku mu przypięli łatkę
@anoysath: To nie był rozkaz z góry. Kwiatkowski dogadał się z Babiarzem, że może zostać pod warunkiem, że nie będzie wplatał polityki. No i słowa nie dotrzymał. Logicznie myśląc - kto z góry obraziłby się o słowa Babiarza?