Aktywne Wpisy

Maaatiz +143
Metro Warszawskie kończy 30 lat. Środek transportu, który odmienił miasto
7 kwietnia 1995 roku to bez wątpienia dzień, który zmienił historie Warszawy. Wówczas mieszkańcy stolicy Polski zaczęli korzystać z podziemnej kolei. Środek transportu, który usprawnił i przyspieszył podróżowanie po mieście kończy dziś 30 lat. Ruszamy zatem w sentymentalną podróż. Jak to było 30 lat temu? I jak się zmieniło metro?
W znalezisku artykuł: https://wykop.pl/link/7685117/metro-warszawskie-konczy-30-lat-srodek-transportu-ktory-odmienil-miasto
#metro #warszawa #
7 kwietnia 1995 roku to bez wątpienia dzień, który zmienił historie Warszawy. Wówczas mieszkańcy stolicy Polski zaczęli korzystać z podziemnej kolei. Środek transportu, który usprawnił i przyspieszył podróżowanie po mieście kończy dziś 30 lat. Ruszamy zatem w sentymentalną podróż. Jak to było 30 lat temu? I jak się zmieniło metro?
W znalezisku artykuł: https://wykop.pl/link/7685117/metro-warszawskie-konczy-30-lat-srodek-transportu-ktory-odmienil-miasto
#metro #warszawa #

SpasticInk +9
teściowa mi dzwoni, że właśnie się zorientowała, że ma nieważne badanie techniczne auta. Nowe auto i to ten pierwszy przegląd po 3 latach od zakupu, także jej wyleciało. Termin upłynął jakoś 5 dni temu i tak sobie jeździła bez ważnego badania xD
Także od razu po pracy jadę do niej i do najbliższej Okręgowej stacji kontroli pojazdów.
Nigdy nie miałem takiej sytuacji bo zawsze wszystko w terminie z autem załatwiam. Także pytanie, czy jak
Także od razu po pracy jadę do niej i do najbliższej Okręgowej stacji kontroli pojazdów.
Nigdy nie miałem takiej sytuacji bo zawsze wszystko w terminie z autem załatwiam. Także pytanie, czy jak

źródło: 89876ce00a7494f4ed8ec2bd9f75539fd402201c6461eb5b6e8062592e0005cb
Pobierz
Zmienilem prace na korpo i mamy tutaj dress code - business casual, więc zawsze noszę jakieś tam spodnie i czarną koszulkę polo.
I już 2 baba mnie zapytała czy ja mam tylko to czarne polo, ze tylko w nim chodze?
Ale pytalem sie nich czy smierdze albo czy jestem brudny, to nie - ze poprostu tylko chodze w czarnym polo.
To cos zlego? ze kupilem sobie 7 polowek tej samej firmy i chodzę w nich na zmianę.
Dla mnie to jest plus, bo robie jedno pranie w tygodniu na ciuchy do roboty, a jak wyplowieje kolor to wrzucam saszetkę z barnwnikiem i polówki wyglądją BRAND NEW
cała szafa z------a w czarnych t-shirtach. Jakbyś spędził ze mną tydzień, to byś mógł odnieść wrażenie, że się nie przebieram xD
@kodecss: po prostu wyglądasz jak dziwak/ekscentryk jak masz co dzień to samo.
@Custom_OP: maskujesz wagę?bo czarny wyszczupla.
@Cztero0404: pracuję w IT już drugą dekadę i nigdy nie mieliśmy kogoś kto chodzi w tym samym co dzień.
@Anakee: Inaczej, nie w tym samym a w takich samych ubraniach. Sporo ludzi jak potrzebuje nie wiem białej lub czarnej czystej koszulki bez napisów to od razu kupuje 2-3 takie same żeby później nie szukać.
@Cztero0404: o tym piszę. Śmierdziele, co chodzą 3 dni w tej samej koszulce to innym temat. Jak chodziłem co dzień do biura to zawsze miałem jasną koszule, ale nie mam w szafie 2 takich samych. Za to często kupowałem po 6-8 na raz jak dobrałem rozmiar i była promka. Wtedy jedną przymierzyłem i sprzedawca przynosił wszystkie wzory w danym rozmiarze
@Boczka: Tak bardziej przewiewne, zwłaszcza jeśli weźmiemy pod uwagę jak duża część z nich wygląda lub inaczej jak spora część kobiet się ubiera. Nikt mi nie wmówi, że te damskie
@kodecss: z noszeniem takich samych ubrań jest jak z chodzeniem tyłem, nic w tym złego ale kazdy uzna cię za dziwaka. no chyba ze jesteś geniuszem albo jednym z najbogatszych ludzi na swiecie, wtedy kazdy to sobie zracjonalizuje.