Aktywne Wpisy
Pitaq +604
No i tak
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
mzlg +6
Na spotkaniu z #tinder laska powiedziała, że #seks tylko w związku i nie od razu, jak z nią pisałem wcześniej napisała, że "ma dość już ons i fwb", i no nie wiem, jest mną zainteresowana, ale ja jako wieloletni prawiczek mam duże parcie na to, co robić? #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #randkujzwykopem
Chciałbym kupić Crossa Esker 2.0 i zastanawiam się czy w takim rowerze mogę wymienić sam hamulce na hydrauliczne, czy jest to bardzo skomplikowane i drogie? Jeśli chodzi o sam rower to jakie sprawdzone sklepy polecanie w których mogę go kupić bo widzę, że na internecie rozpiętość cenowa jest dosyć duża
@sxilll: hamulce hydrauliczne zamiast linki mają płyn hydrauliczny. Klamka zamiast ciągnąć linkę pcha tłoczek, a płyn pcha tłoczek w zacisku. Klamkomanetki linkowe nie są kompatybilne z zaciskami hydraulicznymi.
@sxilll: najprawdopodobniej linkowe hamulce poradzą sobie równie dobrze
żeby się nie jeb@ć ze wszystkim lepiej i tak dołożyć do roweru na hydraulice
a tu heble hydrauliczne na linkę:
https://allegro.pl/oferta/trp-hy-rd-post-mount-mechaniczno-hydrauliczny-zacisk-hamulca-road-gravel-15632658023
Jak chcesz hydraulikę po taniości i masz tam napęd 2x8 to klamkomanetki hydrauliczne L-Twoo R3 są za 400zł + komplet zacisków BR-UR300 za 200zł.
Ale z mojego doswiadczenia mechaniki z tarczą 180mm z przodu i linkami Jagwire Keb-sl też dają radę. Tarcza 160mm jest za słaba przy mechanicznym zacisku