Wpis z mikrobloga

#kononowicz #sherifflachicaloca #stophejterom #stophejtowi #stopnienawisci #tagowegrajewiaczki #patostreamy

OBIEKT @kiera1 zmienił miejsce zamieszkania! "Krótka piłka" Cziki w stylu grajewskim, po przekątnej kortu - nawyzywał brutalnie niedawno wspanaiałą Mariolkę, Sheriff Czika zwrócił uwagę, że to nieboże zachowanie i dospuścił się do subordynacji, więc i Czika obrywał kilka razy serią wulgaryzmów przez parę dni z rzędu. Czika tawrdy gość, on się nie popuści się! Trzydzieste, jubileuszowe, trafienie hejtera!

Loca, loca, La Chica Loca!
Ahorita!
CzikaKiri - #kononowicz #sherifflachicaloca #stophejterom #stophejtowi #stopnienawisc...

źródło: Screenshot_20240730-202142_Gallery

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • 1
@radddddmartttttt: Cyk i już jesteś w kajeciku Sheriffa Cziki. Screenuje Twój komentarz oraz swoją odp. i pośmijemy się, gdy wkleję to pod raportem z zatopienia Ciebie... kiedyś tam. Czika pamiętliwy.
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: nie posmiejemy bo mi aż tak nie zależy, zbanujesz to zbanujesz, niewiele się będę przejmował.

Inna sprawa że udajesz rycerza na usługach zezowatej sepleniuchy a ja tam jestem przekonany że ty nią jesteś.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@radddddmartttttt: Pisząc "pośmiejemy się", nie miałem na myśli Ciebie, jest malutkie grono, którym pasuje zrzucanie z rowerka prymitywów, nie tylko Ci plusujacy. Czika dostaje wiadomości od ludzi, którzy "piszą, apelują," i są zadowoleni, że tag stał się choć troszeczkę bardziej boży.

Nie jesteś jedynym owładniętym "Obsesją Grajewską" i urojeniami, że Czika to Mariolka. Ale jesteś w mniejszości, bo znacznie większa grupa uważa mnie za samego Stalkomira. xD Są też tacy,
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: ciekawe czy któryś z was kiedyś ogarnie że strata czasu na portalach społecznościowych jest strata, a jakieś udane bany to nie są osiągnięcia życiowe. Choć w sumie chyba nadal większe niż 16 letnia adwokatura w kancelarii ojca xd xd xd choć pewnie nie, spodziewałbym się że tam są raczej same fararki neety zasiłkowcy
  • Odpowiedz