Aktywne Wpisy
co mam zrobić na obiad żeby chlop mnie pokochał, tylko poważne propozycje
mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało
1. Pytanie o kajakarstwo górskie: co tą są te walce o których mówią komentatorzy? Widzę, że są to chyba miejsca gdzie występują zawirowania wody. Tak? Jak to działa? Tam jest jakiś próg?
2. Pytanie o pingla: Rakietki do pingla często mają stronę czerwoną i czarną. Jest między nimi jakaś różnica? Np. że jedna jest twardsza a druga bardziej miękka?