Aktywne Wpisy

Soothsayer +74
jak już rozwinę kołhoz to zatrudnię wszystkich frenów

Wink +19
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do

źródło: image
Pobierz
#programista15k #frontend
Właśnie backend ze względu na różne biznesowe zawiłości, które modelowi ciężko przekazać ma większe szanse na przetrwanie
@lunaexoriens: Wiesz dlaczego 8 lat temu zaczął się boom na 'nie umiesz nic, super, zostań frontendowcem'?
Jeśli ChatGPT ma kogoś zastąpić kolejności to właśnie klepaczy frontu... rozumiem, że nie masz pojęcia o backendzie i widzisz co najwyżej CRUD więc wybaczam :-)
O ile sam też jestem zdania, że front jest, przeciętnie rzecz biorąc, prostszy niż większość innych działek, to tego typu idiotyczny redukcjonizm można zastosować do wszystkiego, wliczając DevOps.
@Michal_Spira: jestem architektem w złożonym fullstacku, pozdrawiam :-)
P.S.
Może jestem słaby i mam nieaktualna wiedzę ale płacą mi jak za najlepszego i aktualną wiedzą ;-)
@enten: co za p---------e, przecież chatgpt już teraz zastępuje crudziarzy javowców co potrafią tylko RESTa obsłużyć ¯\(ツ)/¯