Wpis z mikrobloga

a ty jakoś moje dziecko mogłeś obrażać hipokryto ?

@Ndabrowska: hipokrytko - pokaz gdzie moja matka napisala na wypoku? Czego wy kurla nie rozumiecie?

jak ktos sie udziela to musi sie liczyc z opinia.

JAK KTOS DO K---Y NEDZY NIE ZYJE to jak ma sie bronic? patusiary
  • Odpowiedz
jak ktoś się udziela to musi się liczyć z opinią więc czego płaczesz ;)))

@Ndabrowska: jestes az tak glupia czy tylko udajesz? Udawanie rewelacyjnie ci wychodzi.

Z jaka opinia na wypoku udziuelila sie moja matka ze takie pustaki obrazaja niezyjacych (a no tak - niezyjacy sie nie
  • Odpowiedz
@gorzki99: to tak na logike skoro nie żyje to jak może czuć się obrażona? 🤔 Chociaż to pewnie był transwestyta że wzwodem pośmiertnym, ale nie mówię o twojej mamie tylko o wykreowanej postaci, żeby nie było
  • Odpowiedz
@Tanya3: A tak na logike to jedziem po calosci. Twoj prapradziadek (zakladam ze nie zyje) ruchal kozy i genetycznie wyszlo cos takiego. Fajnie co nie? Przeciez sie nie obrazi.
  • Odpowiedz
@gorzki99: no tu się zgodzę ale rykoszetem przestrzelił twoją matule, jakoś 4 lata temu z tego co pamiętam, na nekrologu jej była wzmianka o tym
  • Odpowiedz
@gorzki99: wiem co jej zrobiłeś, przepracowała się żeby utrzymać 30 latka! Nie masz za grosz wstydu a ci gorsza grosza przy duszy, a po śmierci wypaliłeś jej ostatnią paczkę LD tych klikanych jagodowo miętowych
  • Odpowiedz