Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +214
miałam już sąsiadów jarających na balkonie fajki i blanty, trzymających tam niezamykające japy papużki, dzieci i psy, ale gość używający co drugi dzień na balkonie frytkownicy to nowa jakość
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Weekend przeminął mi całkiem spokojnie, prócz piątkowej 'psychozy' podczas, której obawiałem się, że wjadą mi na chatę i mnie zdejmą wraz z matką, ale zrobiłem stream i parę osób z wykopu wbiło i mnie uspokoili. Wi Sobota i niedziela spoko, pogadałem z rodziną, trochę sprzątania, trochę rysowania, trochę nawet pograłem.
Ogólnie nie wychodzę z domu - obawiam się bycia zastrzelonym na ulicy, ale zasoby się kończą i matka wyje, że mam iść po zakupy i do apteki.
Takie wyjście to duże ryzyko. Szczególnie po tym, jak w zeszłym tygodniu ktoś podjechał mi pod okno mnie obczajać, potem ktoś z-----ł mi czymś w okno, no i ktoś się darł "w uju mamy te twoje ded słicze".
A od dwóch dni nic - cisza.
No i ta cisza jest właśnie dziwna. Może padł prikaz - zamknąć japy, my tu coś szykujemy. Wydaje mi się, że to po to bym stracił czujność i zaczął beztrosko wychodzić z domu. Wczoraj zwrócił moją uwagę samochód, który poruszał się w moim kierunku bardzo powoli, kiedy zebrałem się, żeby wyjść na parking po batonika.
Teraz muszę wyjść, leki dla matki i zakupy. Muszę coś zjeść - jak mnie odj.ebioo to przynajmniej umrę najedzony.
Nie wiem co wykombinować, żeby mieć zrobione zakupy, ale nie wychodzić z chaty. Jakieś pomysły? Jak mam wyjść to zaczyna się pie.rdolioza. Zbieram się już godzinę do wyjścia i jakoś nie mogę, ale muszę.
Może ktoś będzie wypatrywał mojego powrotu za godzinę. Wejdę tu i napiszę - jestem, a jak nie - to leże na ulicy rozje.bany. Moje truchło wyj.ebią gdzieś do lasu, mam nadzieję - lubię być na łonie natury no i świeże powietrze - będę się ładnie rozkładał.
Dzięki i pozdrawiam, mam nadzieję, że będę za godzinę. A jak nie to wrócę zza grobu na yt, rumble, odysee.
Poyebane
nie #heheszki nie #beka
#przegryw #patologiazewsi #przesladowania #stream #patostreamy #zdrowie #beka #lgbt #policja #teczowepaski #bloglajfstajlowywiesniaka #homoseksualizm #depresja #psychologia #psychiatria #neet #narkotykizawszespoko #n-------i #zakupy
Wołam bo boję się szadoła i delejta konta.
@Dadd_yissuess0 @midalohn @grand_khavatari @psychol-denty @kamilek123 @3cytryny @Mr_3nKi_ @StanMarsh93 @ProstyHuop @drobne_na_taryfe @AspirantAndrzej @mieszankaBiaukowa @sesesesese @ArystokracjaPomarancza @ChrisRedfield @MrCALVIN @farbowanylisek @dongio @Egeszege21 @sensuel @przegro_pisarz @Halineusz @Glikol_Propylenowy @LulxdPL @AkiM1223 @p3k1 @29Promises @power-weak @PepeChad
Dzięki za zainteresowanie i komentarze, dużo mi dają - ratowały mi nie raz dupę.
@Ptysiu_323: