Wpis z mikrobloga

Dzisiaj dla relaksu wsiadłem w auto i zrobiłem kilka rundek po moim rejonie. Zaparkowałem przy jeziorze, połaziłem wokół parku a potem cyk na zakupy. Stoję sobie pod lidlem, pakuje bagażnik a obok mnie "rodzina' prowadzi dyskusje. W pewnym momencie facet powiedział do swojej żony "wsiadaj bo ci w łeb p----------ę" no i wsiadła bez gadania, tak samo jak ich córka. Facet dokończył redbula i potem odjechali. W swoim życiu widziałem sporo takich sytuacji i za każdym razem zasatnawiam się co kobieta ma w bani, żeby dzielić życie z takim śmieciem. Jest to dla mnie niepojęte, tym bardziej że ten palant modelem nie był, a sądząc po samochodzie groszem też nie śmierdział.
#gownowpis #zwiazki #rozowepaski
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ale wiesz, że ludzie się zmieniają?

@doomky:
Zmieniają się tak do 25, max 30 roku życia i właśnie takie akcje widuję wśród par, które (sądząc po wieku dzieci) poznały się jako jeszcze nie w pełni rozwinięte gówniarze (kora przedczołowa rozwija się do około 25 roku życia, czasem nieco dłużej) a dalej leci już przyzwyczajenie, że "tak przecież wygląda związek" i brak odczucia, że coś jest nie tak.

Wśród ludzi, którzy
  • Odpowiedz
@NowyStaryMirek:
Ty jesteś chyba jakiś niezrównoważony psychicznie i nawet nie potrafisz się wysłowić jak człowiek. Zapraszam na #czarnolisto.

Z drugiej strony zawsze mnie ciekawiło co siedzi we łbie takich elementów jak Ty. Wyżywanie się na innych za swoje niepowodzenia i rozczarowanie życiem?
  • Odpowiedz
gdzie się wyżywam? Siedzę na wyspie tropikalnej z malibu w ręce i oglądam tenis. Gdzie tu jakieś rozczarowanie?

@NowyStaryMirek:
Człowiek, któremu jest dobrze w życiu nie odczuwa potrzeby gnojenia wszystkich wokoło tylko bawi się swoim "szczęściem". Takie p---------e jak Twoje to raczej domena osób, które mają żal do całego świata (choć powinni do siebie), że im w życiu nie wyszło. No i wybacz, tropikalna wyspa i tenis (o ile to
  • Odpowiedz
Wśród ludzi, którzy poznali się już jako dorośli (a nie "dorośli" w sensie posiadania praw wyborczych i obowiązku służby wojskowej) takie akcje raczej nie występują bo nikt o zdrowych zmysłach nie #!$%@? się na taką minę.

@smk666: ludzie to mistrzowie powielania tych samych błędów więc "nie sondze".,
  • Odpowiedz
@Baczny_Obserwator: przecież wystarczy żeby taka kobieta sama pochodziła z patodomu gdzie ojciec walił matkę po mordzie + niski poziom samoświadomości. wynikiem czegoś takiego jest przeświadczenie ze taki śmieć = normalny partner. tyle. dziecko pewnie tez powieli ich los.
  • Odpowiedz
@smk666 jak ktoś ma kobiety to wie, że trzeba być dla nich bad boyem bo wtedy się starają a nie wykorzystują. To fakt nie opinia. Będziesz kiedyś miał kobietę to zobaczysz.

@NowyStaryMirek: wystarczy przestać wybierać toksyki i nagle okaże się, że można normalnie.
  • Odpowiedz
co kobieta ma w bani, żeby dzielić życie z takim śmieciem

@Baczny_Obserwator: prawda jest taka, że kobiety lubią czuć taką męska dominację. Daje im to te głupie "poczucie bezpieczeństwa".

Zauważyłem to po znajomych, że właśnie ci bardziej agresywni koledzy mają najlepsze związki.

Nawet moja ex od czasu do czasu spotykała się ze swoim byłym, chociaż gość był właśnie takim zwyrolem w stosunku do niej.
  • Odpowiedz
W swoim życiu widziałem sporo takich sytuacji i za każdym razem zasatnawiam się co kobieta ma w bani, żeby dzielić życie z takim śmieciem. Jest to dla mnie niepojęte, tym bardziej że ten palant modelem nie był, a sądząc po samochodzie groszem też nie śmierdział.

@Baczny_Obserwator: Ale czemu się przypieprzyłeś do tej kobiety? Może jej to pasuje? Może sama się tak odzywa. Nie znasz, nie oceniaj.
  • Odpowiedz