Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jajmun mieliście okazje pokazać „sile” przy Prime 8 zakupując z refa dla wykopu to sprzedało się mniej niż 100 ppv xD także nie dziwcie się ze Fedki maja w Was w------e, bo to już lepiej robic zestawienia pod dzieci z tiktoka - one chociaż kupią ppv.
  • Odpowiedz
  • 5
@doreczycielprawdyzosiedli promocje widziałem, darmowe kody widziałem, posty Beziego widziałem, na refa wykopowego nie zwróciłem uwagi kompletnie. Sprawdzając ich profil widzę, że faktycznie spamowali tym i musiałem widzieć ale widocznie kompletnie to olałem do tego stopnia, że nawet nie zapamiętałem, że było coś takiego. Co nie zmienia głównego faktu do którego piłem - reklama nie zapadająca w pamięci to też słaba reklama.
  • Odpowiedz
Tylko to nie jest kontent pod wykopków. Jak Clout robił te najlepsze programy z Marconiem i Densiem to oglądało to ponad 100k widzów. Jaki procent z tego to wykopki?
Zrobienie takiego gówna jak wczoraj to jest kontent pod nikogo. Mam na myśli to coś co transmitowali na Kicku.
  • Odpowiedz
@Nicolaus_Steno1 Sad but true. Wykop to ważna część frikow, ale nie da się na nim zarobić xd Co gala to spam o restrimy. A taki fejm zarobi sobie na dzieciach dla których restrimy to czarna magia.
  • Odpowiedz
@Nicolaus_Steno1 pełna racja, sam kupiłem z innego refa, teraz myślę że to błąd, druga sprawa więcej tu linków do restrima niż kupionych ppv, ktoś wyciągnął rękę a my gryziemy
  • Odpowiedz
@eldo1234: to ze p-----------a pomysły to jedno, a to ze robią ukłony pod NPC z Twittera i dzieci z titktoka. a Was maja gdzieś to xD Mogliście mieć realny wpływ na starcia, bo @Bezi77 się tu udzielał. Jakby się sprzedało dużo ppv to by się fama rozniosła i moglibyście coś znaczyć :)
  • Odpowiedz
@Bezi77: O reflinku wykopu mało kto wiedział. Więc tak. Największy ruch na tagu był w dniu gali i co dziesiąty wpis było pytanie o refa z którego kupić. Sam podsyłałem refa kaczora, czy też innych zadymiarzy. Więc zakupione ppv z refa wykopu jest mało miarodajne. Ba, to tutaj powstawały memy, które latały na x'ie i nakręcały zasięgi. Moim zdaniem, nie ma co umniejszać wykopowi przy ostatniej gali.
Sam wygrałem darmowy
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze „sporo osób” xD przecież Prime wie, ile osób kupiło z refa Jowko, kaczora i wykopu i jestem przekonany ze to wcale nie było „sporo”. Mieliście szanse się pokazać to ukasiliscie wyciągnięta rękę. Tyle. Jako społeczność przegrywamy z Twitterem, yt, tiktokiem
  • Odpowiedz