Od 2 lat nie byłem na porządnych wakacjach w tym roku miałem już coś zaplanowane, ale znajomi się wysypali i samemu nie dam rady tam pojechać.
Czy macie jakiś pomysł na wyjazd w tym roku? Jestem raczej techniczny, lubię motoryzację, architekturę, kocham lokalną kuchnie(o ile nie j---e skarpetami xd), uwielbiam zwierzęta(ale zoo są dla mnie dość depresyjne szczególnie te w PL i DE).
Ogólnie wymagający nie jestem, bylebym w dwa tygodnie dał radę wsiąść na motocykl pojechać i wrócić XD
Myślałem nad UK ale zapomniałem wyrobić paszport i teraz się chyba nie wyrobię.
Wycieczka na Nordkapp jest w k---ę droga(prom ma jakieś p------e ceny z tego co pamiętam).
Czy Włochy/Hiszpania/Czarnogóra mają sens w sierpniu/wrześniu? ( ͡°ʖ̯͡°)
@GajuPrzegryw jeśli motor, to mimo wszystko jechałbym na nordkapp. Prom z Gdyni do Szwecji zamyka się w 500-1000 zł, (ta górna granica to za duże auto, na motory nie patrzyłem), więc poza kosztem paliwa i porządnym namiotem, to płacisz tylko za to co zjesz ze sklepu.
@Cygan_Wojtus 1186zl razem z pokojem by się przespać w dwie strony. Trochę dużo ale jednak bez tragedii. Gdyby to porównać do lotu samolotem to podróże lotnicze są groszowe xd Przepływ przez to nasze bajorko trwa od 9-11 godzin z tego co piszą na stronie. Więc taki pokój muszę wziąć bo nie mogę zamulać na moto XD bo nie ma kto mnie zmienić jak jeżdżę sam xd
Od 2 lat nie byłem na porządnych wakacjach w tym roku miałem już coś zaplanowane, ale znajomi się wysypali i samemu nie dam rady tam pojechać.
Czy macie jakiś pomysł na wyjazd w tym roku? Jestem raczej techniczny, lubię motoryzację, architekturę, kocham lokalną kuchnie(o ile nie j---e skarpetami xd), uwielbiam zwierzęta(ale zoo są dla mnie dość depresyjne szczególnie te w PL i DE).
Ogólnie wymagający nie jestem, bylebym w dwa tygodnie dał radę wsiąść na motocykl pojechać i wrócić XD
Myślałem nad UK ale zapomniałem wyrobić paszport i teraz się chyba nie wyrobię.
Wycieczka na Nordkapp jest w k---ę droga(prom ma jakieś p------e ceny z tego co pamiętam).
Czy Włochy/Hiszpania/Czarnogóra mają sens w sierpniu/wrześniu? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz#uposledzeniematerialu
Ale tak myślałem też by wyskoczyć i gdzieś polecieć. Wypaliłem się zawodowo i potrzebuje tych dwóch-trzech-czterech tygodni wolnego :/
Przepływ przez to nasze bajorko trwa od 9-11 godzin z tego co piszą na stronie. Więc taki pokój muszę wziąć bo nie mogę zamulać na moto XD bo nie ma kto mnie zmienić jak jeżdżę sam xd