Aktywne Wpisy
eaxata +14
Zauważyliście, jaki świat się stał sztuczny jakoś przez ostatnie 20 lat? Nie ma nic pewnego, wszystkie media podają zniekształcone, albo niewiarygodne informacje, wszystkie autorytety poupadały, cały czas ktoś nas próbuję oszukać, producent zmienia skład pasty do zębów na gorszy i tłumaczy się tym, że to w trosce o lasy deszczowe. Kupujesz napój w którym jest tyle cukru, że jakbyś zjadł tą ilość cukru to byś się porzygał, a na opakowaniu tego napoju
Tarciuch 0
Słuchajcie, czy ja zwariowałem, czy ktoś mnie śledzi i robi się już przerażająco?
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link