Wpis z mikrobloga

w sumie tag niby miejsce wsparcia dla spierdoxow a takiego mietka czesc tutaj niszczy a pamietam dawniej to na takich huopow wsiowych kazdy by sie rzucal a ludzie plusujacy jego wpisy byliby wytykani palcami jak ten kasperski czy szymonek albo ten kuba04 xdddd #przegryw
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
@meczennik_: jakie discordy jak tego mietka ten huopwsiowy juz lata temu wystalkowal i to on wyjawil dane na temat orlenu gdzie mietek robil podchody do gabrysi xd
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@zielonykszak: nie troll, juz dawno research zrobile,o tym sliskim typiie #!$%@?. niszczy trucela i jeszcze sie probowal atencjonowac na tagu #!$%@? normik xd
  • Odpowiedz
Może wystarczy nie wchodzić na discorda

@meczennik_: Było mi go żal aż do tego momentu. Discordziaki to toksyczne środowisko i pchanie się tam to szukanie kłopotów na własne życzenie.

takich huopow wsiowych

@Kiru: to huopwsiowy założył to fejkowe konto ?
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@walokid:

Było mi go żal aż do tego momentu. Discordziaki to toksyczne środowisko i pchanie się tam to szukanie kłopotów na własne życzenie.

Wiem troche o tych dsc, wykopie i moge powiedziec, ze oba miejsca: tag, discord sa pod tym wzgledem siebie warte. No tez zalezy od serwera (prawde mowiac te discordy tez obumierają)

Co do konta na fb.... no innych kandydatów do tego nie widze. Wszystkie dane na temat
  • Odpowiedz