Aktywne Wpisy
eaxene +175
Firma co robiła mi kostkę nie była może najlepsza, ale za to była nieterminowa xD
#budowadomu #heheszki
#budowadomu #heheszki
Kopytnik_1 +441
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #p0lka #blackpill #tinder
Podwójne standardy, co o nich sądzicie?
Podwójne standardy, co o nich sądzicie?
Ja sobie na geoportalu ładnie, minus pół metra bo wiadomo jak to z takim nieprofesjonalnym pomiarem jest, niemniej geodeta kosztuje a geoportal nie ;)
Pracowałem przez kilka lat i to co się czasami działo to xD
A ile obiadów u ludzi się zjadło to ciężko zliczyć. Polecam każdemu komu nie zależy na pieniądzach, bo pracując u kogoś to niestety pieniędzy się w geodezji człowiek nie dorobi, ale w każdym innym aspekcie praca top.
@zaba34: ale to chyba jest przestępstwo. Zgłaszał teściu na policję?
U mnie geodeta wyznaczając granicę "zabrał" mi kawałek działki ogrodzonej płotem i powiedział że należy do sąsiadów.
Z drugiej zaś strony działki "oddał" mi identyczny kawałek działki mówiąc, że połowa drogi asfaltowej jest na mojej działce - a nie powinna.
I co teraz? Mam sobie zagrodzic ten asfalt?
Póki co wyglądasz jak na zdjęciu opa
@oslet: to by oznaczało że gmina(?) zrobiła drogę bez geodety?
Gościu ta droga jest tam od 100 lat, najpierw polna, później żwirowa, od wczesnych lat 90 asfalt.
Podobnie płot, ani nie stawiałem go ja ani mój Ojciec a z dawnych relacji wynika że pierwszej wersji tego płotu w tym miejscu nawet nie stawiała moja rodzina tylko właśnie rodzina tego sąsiada xD Mietek zawołał Staśka, powiedział że