Wpis z mikrobloga

#kononowicz Łukasz nie wiem skąd ty sobie u----ł że to storch dzwonił na policję w sprawie WSW to ja dzwoniłem sprawdź sobie data godzina niedługo po moim telefonie przyjechał patrol nawet policja mówił do wsw że to może jakich widz zgłosił że pana kolega się o pana martwi czekam na nagranie rozmowy z dyspozytorem które niby posiadasz taa posiadasz dostęp do danych wywiadowczychpentagonu też posiadasz ? . Rzucasz się do wszytkich którzy chociaż w najmiejezym stopniu próbują ci coś powiedzieć co nie jest zgodne z twoim widzi mi się zawsze cie popierałem w twojej wojnie z rudą szmatą ale teraz mam duże wątpliwości co do twoich relacji . #patostreamy
edgar-meyer - #kononowicz Łukasz nie wiem skąd ty sobie u----ł że to storch dzwonił n...

źródło: 1000003848

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@edgar-meyer: wiesz, że na 112 nie odbiera jedna osoba? Jednocześnie mogą odebrać >1 telefon, serio ( ͡° ͜ʖ ͡°) na bank było więcej zgłoszeń, skoro na lajwie było 1000 osób? 2000? Z resztą co to zmienia czyje zgłoszenie było skuteczne? Z całym szacunkiem, ale to Ty splakales się na wykopie i w donejtach. Chłop nie poświęciłby Ci sekundy czasu inaczej ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz