Aktywne Wpisy
cl_master +1
#gry
Kurde mirki, mam jakąś taką ochotę na jakąś starszą grę z klimatem. Mówię starszą bo chciałbym zobaczyć taką niefotorealistyczna grafikę z fajnym stylem i klimacikiem.
Jesteście w stanie coś zaproponować? Tak żeby zrobić sobie herbatkę, zgasić światło a pokoju i pograć spokojnie.
Kurde mirki, mam jakąś taką ochotę na jakąś starszą grę z klimatem. Mówię starszą bo chciałbym zobaczyć taką niefotorealistyczna grafikę z fajnym stylem i klimacikiem.
Jesteście w stanie coś zaproponować? Tak żeby zrobić sobie herbatkę, zgasić światło a pokoju i pograć spokojnie.
kto waszym zdaniem zasługuje na miejsce i dlaczego #glupiewykopowezabawy #ankieta
Kto zasługuje na miejsce
- A 4.9% (15)
- B 36.7% (112)
- C 48.9% (149)
- D 9.5% (29)
https://odysee.com/@PZH:d/zgoli%C5%82-w%C4%85sa-domowy-oprawca-i-zg%C5%82asza-filmy-z-Teletubisiem-z-Berlina--OJy-7mxyMQU-:4
Z przyjemnością POmagam walczyć z #patostreamy. Sławomir Nowak z Krzyżowej, Katarzyna Siewierska z Berlina oraz Rafał Kosno z Białegostoku nie muszą mnie zgłaszać za nieprawidłowe tagi.
#kononowicz #piotrwsw #bialystok #suchodolski #zwierzeta #nitro #bzubdynsbfnklllddhx5gshjjn #bzubdynsbfnklllddhx5gshjjn2 #knur #bemben #bembenowicz #konon #bembenbozy #suchodolski #nitrodolski #major #kajor #jor #suchodziurski #wojciechdenitro #majornadzis #gotujzmajorem #siurekbozy #mexicano #afrykano #pepsikano #szczochodzbano #grzybonasciano #bombas #plotludzki #heheszki #humorobrazkowy
Poza tym mial byc bez wasów a tu wąsy widze. Nie czaje.
Ponoć WSW i Edycie ząbki wybił a że Eluni nos kiedyś złamał to wiadome od dawna.