Aktywne Wpisy
PogromcaPISu +16
Pytanie za 1000000 pkt. Jeżeli nie dopłata do kredytu to jaki inny pomysł/rozwiązanie?
Małżeństwo z dzieckiem które płaci aktualnie 3200 za mieszkanie chce mieć coś swojego.
Przecież wzrost ceny mieszkania o te 40 tys ich wali w sytuacji kiedy tyle zaoszczedzą xD
Ten program to dla nich zbawienie xD
Poproszę o realne pomysły i
Małżeństwo z dzieckiem które płaci aktualnie 3200 za mieszkanie chce mieć coś swojego.
Przecież wzrost ceny mieszkania o te 40 tys ich wali w sytuacji kiedy tyle zaoszczedzą xD
Ten program to dla nich zbawienie xD
Poproszę o realne pomysły i
Alzena +4
Kobieta, 25-30 lat, singielka, ma stałą pracę, mieszkanie po dziadkach (powolutku sobie je remontuje), bezdzietna, ma nieduże zaufane grono przyjaciół. Po co takiej kobiecie facet? Tak szczerze. Często czytam że kobieta niczego poza swoją dupą nie wnosi do relacji z facetem - a co facet takiego niby wnosi? Większość facetów jest z damskiej perspektywy tak samo nudna/zwykła jak z męskiej perspektywy większość kobiet. Siłka, granie w gry, może jakiś żużel/piłka nożna, jakiś
Czołem fellow Mireczki ;)
Mam nowy Smart TV z wyjsciem audio optycznym oraz stare kino domowe z wejściami Chinch.
Kupiłem jakieś tanie pudełeczko, które ma zamieniać sygnał optyczny (tonsilink) na te chinche, ale gra to wszystko bardzo cichutko.
Zanim wyrzucę to kino domowe, chciałbym Was zapytać czy warto kupić po prostu jakiś droższy przetwornik sygnału optycznego na analogowy i czy coś polecacie w tym temacie.
Dziękuję z góry za pomoc.
Rozumiem, że to jest ustawianie/korygowanie głośności dla każdego z głośników oddzielnie. Ale chyba nie da się po prostu globalnie podbić sygnału tylko z jednego źródła (AUX w moim przypadku).
Ps. Jeszcze pilot nie działa ;/
Spacetronic SP-HDC12
https://spacetronik.pl/pl/products/konwerter-dzwieku-cyfrowego-na-analogowy-sp-hdc12-10192.html
Ale mam inny problem. Smart TV jest Samsunga. Dźwięki z TV, YouTube, pendrive działają ok. Ale jak włączam Netflix albo Max to słychać tylko zakłócenia cyfrowe. Tak jakby te aplikacje nie chciały podawać dźwięku na wyjście optyczne.
Spotkałeś się z czymś takim?