Aktywne Wpisy
kaeres +1
czy według Was po napiciu sie piwa lub lampki prosecco normalne jest wsiadać i prowadzic samochod? #prawojazdy #polskiedrogi
tak jak wyżej
- Tak 34.4% (508)
- Nie 65.6% (968)
apfi +3
Jak to jest, że goście podnoszą swoje dziewczyny? Wiem, że waga nie jest wtedy skoncentrowana tylko rozłożona, ale jeśli ktoś podnosi dziewczynę 60kg to ile naprawdę podnosi? 30kg? Da się to obliczyć?
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
Masz Autyzm i jesteś brzydki= Truecel
Masz Autyzm i jesteś przeciętny z wyglądu= Przegryw
Masz Autyzm i jesteś ładny= Uratowany
Tego to już nie wiem Musisz pójść do chyba psychologa (czy tam gdzie się idzie po diagnozie) i sprawdzić
Jakbys był Brzydki to bys pewne mówił inaczej( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czemu?
To nie tak, że atrakcyjność to wygląd + osobowość. Tu raczej osobowość mnoży wygląd. Autyzm ma współczynnik osobowości równy zero :D
Nie liczcie, że wam pomoże
Jeśli pisane o tym że jest się brzydkim jest
atencyjne to ja jestem największych atencjuszem XD
No tak jednak ludzie jeśli jesteś ładny i masz autyzm będę ciebie bardziej "akceptować" przynajmniej tak uważam
Jeśli są naprawdę Brzydkie to według mnie nie
Jeśli jest brzydka to raczej nie będzie chciała pokazywać swojej twarzy według mnie
Albo inaczej. Kiedyś dostałem robotę ze względu na to, że świetnie wyglądałem w garniturze - a była to byle robota w Anglii. Ogólnie nie byłem ale źle traktowany, choć postrzegano mnie trochę jak dziecko. W sumie jest to coś co się bardzo często u mnie w życiu powtarzało.
Mam bonus, bo ludziom często uruchamiają się instynkty
Z tym młodym wyglądem to według ciebie plus czy minus jeśli mogę spytać?