@DrFaithless: dokładnie. Taka jest Francja. Chcieli odnieść się w żartobliwy sposób do słynnego obrazu to zrobili i nie zastanawiają się co powie mafia w sukienkach i ruskie trolle na ćwierkaczu
@PiotrFr neutralność państwa i jego funkcjonariuszy, czyli powinność powstrzymywania się od zajmowania stanowiska w sprawach religijnych i światopoglądowych zapewnienie przez państwo obywatelom prawa do milczenia w sprawach religijnych
@assninja To nie jest moja religia. Idąc twoim tokiem rozumowania twoja ideologia (pedalstwo na ten przykład) dotyczy ciebie, a ja mogę ją wyśmiewać i szydzić. O taką tolerancję wam chodzi?
@Hilalum: akurat z tym nie trafiłeś, dla mnie pedofile w sutannach to takie samo zło jak to całe wasze fajnopolaczkowe lgbt. Promowanie i bronienie jednego jak i drugiego to idiotyzm. Od katola różnisz się tylko tym że bronisz innego spie.dolenia umysłowego
@semperfidelis: tak się spłakałeś a jednak własnie dokładnie to zrobiłeś. Nie udawaj teraz że wcześniej miałeś jakikolwiek szacunek do innych, i dopiero teraz po zobaczeniu obrazu zmieniłeś zdanie
zapuszkowane dekle nie zawodzą, tym razem babcia została pozbawiona obiadu, obiad dalo się dostarczyc tylko samochodem, tylko wybraną trasą [smuteczek] #poznan
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
xddd
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzZanim zaczniesz się powoływać na jakieś definicje najpierw sprawdź co to znaczy "państwo laickie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zapewnienie przez państwo obywatelom prawa do milczenia w sprawach religijnych
Może jednak ty przeczytaj cokolwiek.
zapewnienie przez państwo obywatelom prawa do milczenia w sprawach religijnych
No i co tu się nie zgadza? Nie rozumiesz chyba tego co napisałeś
Jaka świecka? Tam panuje islam.