@dekogangster: Szkoda mi tych wszystkich chłopów co umierali w powstaniach, wojnach za ten kraj, a teraz ich praprawnuczki wypisują takie gówna na socialach. Nie warto było jak pan Stonoga powiedział
@schweizer: Dlatego mówię, że tu nie warto poświęcać się i oddawać życia za ten kraj. A dostaje mi się niesłusznie od "ruskiej onucy". Mam gdzieś ruskich, ja po prostu nie widzę sensu przelewania krwi za kraj, który mam mnie gdzieś i za ludzi, którzy mną gardzą.
@Kopytnik_1: Jeśli spojrzeć na kwestię racjonalnie i bez emocji, to za żaden kraj europejski nie warto w naszych czasach umierać. Nas, białych ludzi, już na nasze własne życzenie nie ma i umierać za z góry przegraną sprawę i mówiąc wprost: trupa to głupota.
Jedyne co nam pozostaje, to bawić się na tym Titanicu do samego końca i ostatni gasi światło.
@schweizer: No dosłownie. Po co w ogóle się starać na ten moment? Za 100 lat biali będą w Europie mniejszością. Cokolwiek wypracujesz na rzecz swoich dzieci, wnuków, prawnuków (jeśli w ogóle będziesz je mieć) przepadnie na rzecz mokebe i muhamedów. Twój dom będzie zamieszkany przez rodzinę Abdulów, miejsca, które znasz nie będą wyglądać tak samo, twojego grobu jako innowiercy nie będzie... długo by tak wymieniać, chyba nie ma co o
#p0lka #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazki #szarpankizzyciem
Jedyne co nam pozostaje, to bawić się na tym Titanicu do samego końca i ostatni gasi światło.
@schweizer: Od zawsze to mówię. Ileś tam pokoleń w powstaniach, zsyłki, zabory, a później ludzie głosuja na Obajtka.