Zależy mi na znalezieniu kogoś kto ułoży mi plan/prowadzenie online pomocne w sportach walki. Prócz hipertrofii chciałbym by plan był pomocny w sportach walki a przynajmniej nie ograniczający mnie w tym aspekcie. Dlatego potrzebuje kogoś kto kuma zarówno siłownię jak i sporty walki tak by fajnie ten plan zbilansować. Możecie mi kogoś polecić? Bo większość osób które znalazłem to jednak ziomki typowo od treningów siłowych #trening #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #mma #sportywalki
@adrian-mateusz: może na siłowni ćwicz jak na siłowni, a pod sporty walki ćwicz na macie, jak odpowiednio to rozplanujesz, to nie będzie to ze sobą kolidowało
@prolol no nie bardzo, bo ktoś mający pojęcie dobierze mi takie ćwiczenia które mogą być pomocne w sportach walki, mające przełożenie na przykład na siłę ciosu, kopnięć, dynamikę, mobilność itd więc takie typowe dźwiganie żelastwa nie koniecznie spełni moje oczekiwania
@Saprofit: Jak dobrze wiadomo jedyny trener z osiągnięciami na wykopie heh ( ͡°͜ʖ͡°)
@adrian-mateusz Nie szukam podopiecznych na chwilowe prowadzenie lub plan treningowy, więc jak już to musisz być osobą zdecydowaną. Sam trenuje sporty walki, prowadzę osoby trenujące rekreacyjnie, na poziomie amatorskim(mistrzostwa Polski/Europy/świata), zawodowym(na ostatnim KSW dwóch moich zawodników wygrało swoje walki przed czasem).
@adrian-mateusz jak jesteś pro to pewnie musisz poszukać jakiegoś s&c coacha (ale wtedy nie pytałbyś tu). Jak robisz to dla funu to wystarczy jakieś proste 531/gzclp/greyskull i żonglowanie między 2 a 3 dniami treningu żeby się nie zajechać. Siłownia to tylko dodatek i żadne tam ćwiczenie nie przełoży się tak na siłę ciosu czy kopnięć jak odpowiednie bicie i kopanie na treningach sw
@adrian-mateusz Nie szukam podopiecznych na chwilowe prowadzenie lub plan treningowy, więc jak już to musisz być osobą zdecydowaną. Sam trenuje sporty walki, prowadzę osoby trenujące rekreacyjnie, na poziomie amatorskim(mistrzostwa Polski/Europy/świata), zawodowym(na ostatnim KSW dwóch moich zawodników wygrało swoje walki przed czasem).