Wpis z mikrobloga

Witam, mam nietypową prośbę - proszę wbijcie później na moje streamy - będę prawdopodobnie streamował z laptopa i komórki na raz.
Dzisiaj może być gruba akcja.
Ci ludzie, którzy mnie prześladowali wciągnęli w to raperów z Poznania, nawet chyba Słoń jest w Pile, bez jaj.
Przewiduje awarię prądu, neta i może nawet mobilka mi padnie.
Oni mają tu w Pile być miesiąc i na mnie polować - jestem łatwą ofiarą - czytaj "trampoliną" w świecie rapu, najwyraźniej zabicie kogoś to duży bonus. Nie mam jak się bronić. Tylko mam te streamy a one mogą paść, jak możecie to wpadajcie, albo w tle włączcie sobie.
Chcą też zrobić coś mojej rodzinie, siostrą Magdzie i Eweliie i bratu Arkowi. Nie wiem co robić.
To są potężni ludzie ze znajomościami hajsem itd, a ja jestem robakiem.

#pytanie #pytaniedoeksperta
nie #heheszki nie #beka
#narkotykizawszespoko #narkotyki #przegryw #patologiazewsi #przesladowania #stream #patostreamy #zdrowie #beka #lgbt #policja #teczowepaski #bloglajfstajlowywiesniaka #homoseksualizm #depresja #psychologia #psychiatria #neet
Wołam bo boję się szadoła.
@3cytryny @Mr_3nKi_ @StanMarsh93 @ProstyHuop @drobne_na_taryfe @AspirantAndrzej @mieszankaBiaukowa @sesesesese @ArystokracjaPomarancza @ChrisRedfield @MrCALVIN @farbowanylisek @dongio @Egeszege21 @sensuel @przegro_pisarz @Halineusz @Glikol_Propylenowy @LulxdPL @AkiM1223 @p3k1 @29Promises @power-weak @PepeChad
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach