Wpis z mikrobloga

#przegryw #pracbaza mam pytanie obecie robię w #januszex po 10h 6 dni w tygodniu czasami w soboty krócej ale ledwo wytrzymuje i się zastanawiam czy sprzątanie galerii handlowej ok 20km albo kurier tylko 50km dalej (praca pn-pt 8h) byłoby lepszym rozwiązaniem obecnego problemu. Co prawda jako kurier miałbym daleko bo do pracy musiałbym jechać 50km ale chciałbym wiedzieć co wy o tym myślicie? Obecnie robię na magazynie
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ile zarabiasz przy takich godzinach ? A co do pytania to 50 km to godzina jazdy i paliwo więc czasu dalej nie masz i kasy mniej. Ok ten weekendzik cały wolny na plus. Musisz sobie za i przeciw zrobić i czy hajs się zgadza?
  • Odpowiedz
  • 0
@bloodyhell: co prawda hajsu będzie mniej ale jak będzie łatwiej i chociaż te 2 dni bez problemu będą wolne to czemu nie. Ale nie rozumiem robię na zlecenie i jeszcze ma problem jak chcę wziąść wolne
  • Odpowiedz
@XAlkoNinjaX 20 km to nie tak daleko, kwestia tego jaki masz dojazd. Jeśli jakiś sensowny to śmiało. Chyba, że nie masz auta, a komunikacją byś miał 3 przesiadki to wtedy słabo. Ja dojeżdżam około 30 km i nie jest źle.
  • Odpowiedz