Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +9
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Magazynier00009 +11
Czy 25/h dla 15 latka to mało w dzisiejszych czasach? Ja jak miałem te 15/16 lat to pomagałem na budowie, pamiętam że było to coś około 6zl/h (2010r) i pamiętam doskonale że byłem szczęśliwy że mam taką robotę xd bo nie było łatwo znaleźć taką dorywcza pracę w tym wieku a kasa na wakacje była potrzebna. Teraz sam się buduje, i szukałem kogoś młodego do pomocy tzn: policz paczki z styropianem, pozamiataj,

Z tego co słucham ekspertów to jeden mówi 1000zł/m^2 a drugi 3000zł/m^2.
#mieszkanie #nieruchomosci #remont #wykanczaniemieszkania #pytanie #pytaniedoeksperta #rozowepaski #niebieskiepaski
Powiedz jaki standard Cię interesuje. I nie rozumiem, co oznacza “bez robocizny”. Będziesz kładł płytki a elektrykę zrobi szwagier? Meble też sam zrobisz i interesuje Cię cena płyty MDF?
@PanKapibara: Robociznę mam już ugadaną
nie udawaj że nie wiesz o co chodzi xd
@damienbudzik: 2000 z metra w przeciętnym standardzie to takie minimum w mieszkaniu, gdzie jest duży udział kuchni i łazienki w metrażu.
bez mebli i RTV idzie zrobić za 1000, jeśli zrobisz niezbędne minimum i w standardzie akceptowalnym (lub kupując tylko na dobrych promocjach). Zejście poniżej wymaga znacznego udziału pracy własnej.
Ludzie często przesadzają z ceną, bo idą do projektantki wnętrz a potem realizują roboty jej ekipą, przez