Wpis z mikrobloga

@Normie_Lurker: I to jest k------o. W mojej pierwszej robocie tak było. Najniższa + 35% premii uznaniowej. Uznania nie było jak kierowniczce produkcji powiedziałem, że nie będę MYŁ WODĄ kabli elektrycznych pod napięciem. Jak już mi tę premię zabrała, to wywiązała się taka dyskusja:
Ona: -elektryka prąd nie tyka
Ja: -Tylko z dala n--------a
Dorobiłem do końca umowy (czyli jeszcze miesiac) I sie ewakuowalem z tego gówna..
  • Odpowiedz
  • 11
@Normie_Lurker moja znajoma była na rozmowie o praxe
Tam uzgodnili 5 koła kasy a potem na umowie widzi 4 koła. Pyta się o c--j chodzi. A no bo z nadgodzinami to właśnie 5 będzie XDDD
  • Odpowiedz
jak kierowniczce produkcji powiedziałem, że nie będę MYŁ WODĄ kabli elektrycznych pod napięciem

@sierramikebravo: plot twist, kierowniczka była z elektrody i i tak byś poleciał za nazywanie przewodów "kablami" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Valmar: R---------a mnie ta końcówka "zgodnie z regulaminem wynagrodzeń" - ta k---a, przed złożeniem CV jeszcze trzeba sobie ich wewnętrzny regulamin wynagrodzeń znaleźć żeby się dowiedzieć ile godzin miesięcznie trzeba będzie j---ć na takie zawrotne kwoty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
O prosze Jaszczur Hermin z Evil Islands xD nie spodziewalem sie ze kiedykolwiek ktos wrzuci mema z tej gierki

swoja droga zajebista xD

@pieczarrek: Grało się za dzieciaka, oj grało. Dopiero po latach zrozumiałem jak spartaczona była wersja polska :D
  • Odpowiedz