Wpis z mikrobloga

Czołem mireczki,

Bez zbędnego gadania, do rozdania mam mini pc o fajnych parametrach, komputer służyl mi chwilę jako przystawka do telewizora ale od dłuższego czasu leży i sie kurzy.

Co trzeba zrobić aby wygrać? Wpłać dowolną kwotę na zbiórke LINK i podpisz sie nickiem z wykopu :)

Założycielem zbiórki jest mój sąsiad, na którego zawsze mogłem liczyć w każdej sprawie dlatego chciałbym go jakoś wspomóc.

Parametry:

Intel n95 ( 4 j---a 1.7Ghz , 3.4Ghz Turbo )
8Gb ram
256Gb SSD

pare portów usb i ethernet :)

Losowanie przez mirkolos albo mirkoranom, zobacze co zadziała. Wielkie dzięki z góry!

#rozdajo

EDIT: losowanie w niedziele
Aserehehaehe - Czołem mireczki,

Bez zbędnego gadania, do rozdania mam mini pc o fajn...

źródło: komputer-mini-pc-trigkey-green-g3-intel-celeron-n5095-16500gb-ssd-w11-pro

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aserehehaehe: Kolejna szemrana zbiórka na zasadzie "kubuś jest niewidomy, potrzebuje rehabilitacji" ale za to zero konkretów na co ile potrzeba, na co zostanie wydane ani żadnych faktur - tak na prawdę ze zbiórki nie wynika nawet na co jest zbierane te 60k. Jedynie granie na emocjach. Nie, dzięki :)
  • Odpowiedz
@Aserehehaehe: w jaki sposób przystawka do tv?
Mam phillipsa, ktory mnie mega irytuje przez zacinanie się. Po prostu muli, wolno reaguje na pilota, czasem w ogóle. Widać, że system zamulony.
Jakbym to kupił to pomoże?
  • Odpowiedz
  • 0
@klokupk: no integracja z pilotem raczej odpada, ja mialem podlaczone normalnie przez hdmi + klawiatura z gladzikiem. Ja korzystalem glownie z firefoxa , emulatora ps2, kodi i wszystko dzialalo idealnie, ale glowna zaleta to maly rozmiar i niski pobor 3-17w.
  • Odpowiedz