Aktywne Wpisy

Rv0000 +21

KryptonZ +1
TL;DR: Programiści zarabiają na B2B jak w Madrycie, płacą mało podatku; pielęgniarki i lekarze i reszta pracowników ochrony zdrowia zasługują na tego typu rzeczy. Ludzie będący smutnymi twórcami aplikacji i kodoklepakami? NIe.
No dobrze, powiedzmy to wprost – programiści w Polsce żyją jak pączki w maśle. A przy tym masowo korzystają z trików podatkowych godnych największych cwaniaczków. Z jednej strony kasa leci strumieniami, z drugiej – fiskus patrzy przez palce. A tymczasem ktoś
No dobrze, powiedzmy to wprost – programiści w Polsce żyją jak pączki w maśle. A przy tym masowo korzystają z trików podatkowych godnych największych cwaniaczków. Z jednej strony kasa leci strumieniami, z drugiej – fiskus patrzy przez palce. A tymczasem ktoś

Komentarz usunięty przez autora
https://wiadomosci.onet.pl/trojmiasto/niewidomy-mezczyzna-dotknal-kobiety-bo-szukal-pomocy-teraz-ma-problemy/0e15hsb
Niewidomy człowiek może trafić do więzienia za dotknięcie kobiety (pracownicy policji zresztą) w celu otrzymania pomocy, bo zepsuł się komunikat dźwiękowy w autobusie. Przecież to jest chore.
@Notes Wiem, że w internecie popularne jest komentowanie artykułów, których się nie czyta, ale tu nawet w nagłówku załączonym na zdjęciu jest
Nie shejtowałem ani razu tej kobiety i to kolejna rzecz, którą sobie wymyśliłeś. Po prostu nie chcę, byś fałszywie pomawiał niewinalną osobę. Ty natomiast wykazujesz się niesamowitą pogardą w kierunku niepełnosprawnego. Powinieneś się wstydzić.