Wpis z mikrobloga

Atthost p------o z cenami? Odnowienie hostingu 650 zł, przedłużenie domeny 250 zł? Ja rozumiem, że nazwa.pl to przejęła, ale nie kumam po co oni się na to zgodzili, przecież jako jedni z nielicznych oferowali usługi tak tanio na dobrym poziomie i mieli masę klientów.

Poleca ktoś innego usługodawcę? Co prawda jeszcze do maja 2025 mam u nich opłacone wszystko, ale jednak pora pomyśleć nad przejściem gdzie indziej.

#hosting #hostingi #domena #domeny #atthost #nazwa #home #strona #stronainternetowa #stronawww
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@danoneek: Zapraszamy do sprawdzenia naszej oferty na sohost®.
Migracja jest w cenie usługi.
Jeżeli chodzi o domenę to warto postarać się o kod AuthInfo wcześniej w razie problemów z jego uzyskaniem.
Z kodem WYKOP hosting aż 30% taniej!
  • Odpowiedz
Ceny usług oferowanych przez Atthost są dostosowane do standardów obowiązujących w całej grupie Netart. Z myślą o naszych Klientach wprowadziliśmy wsparcie techniczne dostępne przez całą dobę, co pozwala nam szybciej i efektywniej odpowiadać na ich potrzeby. Dodatkowo, przenosimy usługi użytkowników do zaawansowanej infrastruktury, która umożliwia korzystanie z najnowszych technologii i sprzętu oferowanych w ramach naszej grupy.

Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz wsparcia, zapraszamy do kontaktu, w wiadomości prywatnej lub bezpośrednio poprzez
  • Odpowiedz
@danoneek: Cześć, zapoznaj się z naszą ofertą https://hostido.pl/polecam/WYKOP

Normalne stawki, wszystko jasne na początku a nie przy przedłużeniu ;) o tego jedne z najtańszych przedłużeń domen .pl (i nie tylko) wśród firm hostingowych.
PS. Migrujemy bezpłatnie od obecnego dostawcy.
PS 2. Wybierając ofertę sprawdź dokładnie na jakich dyskach jest hosting i jakie parametry bezpieczeństwa oferuje, czy nie są ukryte na stronie.

Z linkiem wyżej lub kodem WYKOP dodatkowy rabat 20%
  • Odpowiedz
Ja się ogólnie przeniosłem do LH.pl bo te ceny to nieśmieszny żart w atthoscie ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ogólnie polecam, taniej a lepiej
  • Odpowiedz
@danoneek: zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą - https://www.forpsi.pl, hosting easy w cenie regularnej 10 zł netto/m-c, ostatnio była u nas promocja - 1 zł netto/m-c (może niebawem wróci ;)), domeny - .pl za 9,90 zł netto - odnowienie 60 zł netto, domena .eu - 25 zł netto/rejestracja i odnowienie, wiele innych w super cenach, a teraz mamy promocje na domeny: .pl - 0,99 zł netto/rok, .eu -
  • Odpowiedz