Aktywne Wpisy
mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
olito +189
Baba źle zaparkowała i na prośbę o przestawienie samochodu tak, żeby dla innych też było miejsce, obraża knajpę w internecie. ( ͡º ͜ʖ͡º) #logikarozowychpaskow #parkowanie #hajnowka #bialowieza
Poleca ktoś innego usługodawcę? Co prawda jeszcze do maja 2025 mam u nich opłacone wszystko, ale jednak pora pomyśleć nad przejściem gdzie indziej.
#hosting #hostingi #domena #domeny #atthost #nazwa #home #strona #stronainternetowa #stronawww
Migracja jest w cenie usługi.
Jeżeli chodzi o domenę to warto postarać się o kod AuthInfo wcześniej w razie problemów z jego uzyskaniem.
Z kodem WYKOP hosting aż 30% taniej!
Cześć! zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie https://seohost.pl/najszybszy-hosting-ssd-nvme
Z kodem rabatowym WYKOP2024 zyskasz 35 % na zakup serwera.
Pomagamy z procesem migracji, w razie pytań zachęcamy do kontaktu na bok@SeoHost.pl (:
Z kodem WYKOP rabat -65% na hosting i darmowa rejestracja domeny PL przy zamówieniu na rok.
Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz wsparcia, zapraszamy do kontaktu, w wiadomości prywatnej lub bezpośrednio poprzez
Normalne stawki, wszystko jasne na początku a nie przy przedłużeniu ;) o tego jedne z najtańszych przedłużeń domen .pl (i nie tylko) wśród firm hostingowych.
PS. Migrujemy bezpłatnie od obecnego dostawcy.
PS 2. Wybierając ofertę sprawdź dokładnie na jakich dyskach jest hosting i jakie parametry bezpieczeństwa oferuje, czy nie są ukryte na stronie.
Z linkiem wyżej lub kodem WYKOP dodatkowy rabat 20%
@Ache: 5GB za 200 zł to bez szału