Aktywne Wpisy

PIAN--A_A--KTYWNA +151
Japonia właśnie stworzyła macicę poza ludzkim ciałem — i to działa
Brzmi jak science fiction.
Ale to rzeczywistość.
🇯🇵 W cichym laboratorium w Japonii wydarzyło się coś niezwykłego:
Brzmi jak science fiction.
Ale to rzeczywistość.
🇯🇵 W cichym laboratorium w Japonii wydarzyło się coś niezwykłego:

źródło: temp_file6796646547331617631
Pobierz
ewolucja_myszowatych +106
Druga sprawa, polski autobus, trasa międzynarodowa, a kierowca tylko po ukraińsku rozmawia i prawie nie doszło tam do rękoczynów, bo mu powiedziałem, że jesteśmy w Polsce i aby do mnie po polsku rozmawiał. Obrzydliwy i bez wstydu typ ci n--------a po rosyjsku, zamiast po polsku/angielsku gdzie w autobusie masz po x narodowści. Niektórym Ukraińcóm to naprawdę już ładnie baniak porobiło. Kolejna sytuacja, rodzina urkaińska się coś mnie pyta i co oczywiście najpierw było? ,,gawaritie pa ruski?'' , to ci fajni ukraińcy, tak bardzo rosji nie lubią, że po rosyjsku rozmawiają, niesamowite. Bo przecież po polsku cyz po angielski to ,,ja nie panimaju'' ponad 2 lata po wojnie......
Nie wyobrażam sobie, co się musiało dziać na przystankach na początku wojny, skoro teraz jest tam taka patologia
#ukraina #wojna #bekazpodludzi #zale
@technojezus:
Mam pomysł, może zamiast wyżywać się, pluć na przeciętnych, losowych mieszkańców Ukrainy, może zaczniesz mieć pretensje do rządu który napędza i propsuje, że Ukrainiec ma więcej benefitów od Polaka w własnym
Nie, chłopy powinni na froncie bronić ojczyzny, a nie sobie mieli w------e
@lentilek: a to moja wina, że od wieków to faceci przeważnie walczą, a kobiety nie? No ale pewnie dla ciebie 55kg kobietka 160cm ma sobie latać z gnatem w okopach, a zdrowy byczek 80kg ma mieć
@technojezus: to wybieraj jakieś zachodnie kierunki a nie Lwów
sio na czarno i nie wyjeżdzaj na zachód, za dużo
@technojezus: Z tobą są, darmowe ubezpieczenie zdrowotne, potem te twoje byczki coś sobie zrobią i są leczone na nasz koszt. Nawet w urzędzie pracy nie muszą się rejestrować, to już masz jeden benefit. Polak nie jest domyślnie ubezpieczony. Jak chcesz więcej benefitów to masz kartę, Polaka, niekorzystna dla Polsku umowa emerytalna z Ukrainą i tak dalej. 800+ na dzieci które nigdy
@SpalaczBenzyny: XDDDD na każdym zachodnim kierunku Ukraińce walą. Trasy w stylu Berlin-Tallin, albo dalej gdzieś przez Pragę są zawalone przez Ukraińców
dzisiaj jedziesz z emigracyjnymi Ukraińcami, wczoraj jeździłeś z Januszami walącymi na szparagi do Niemca